arkadaşlar masaüstü pc mi başkasından aldıgım netle internete bağlıyorum (kablosuz acc point ile). şimdi eve smart tv aldık internet istiyor ethernet kablosu ile bağlanıyor tabii ki. Benim elimde bir kablosuz (mesh yok) bir kablolu adsl modem var bir de pc deki ethernet kartı. Ben bu smart tv ye internete nasıl bağlarım
Masaustu bilgisayariniza interneti nasil aktariyorsunuz anlamadim. Kablosuz adaptor? Kablo?
kablosuzla masaüstünden nete giriyorum
kablolu olarakta smart tv me masaüstünden internet aktarmak istiyorum
windows 7 kullanıyorsan kablosuz ağ bağdaştırıcını ve kablolu ağ bağdaştırıcını ctrl vasıtası ile aynı anda seç sağ klik yap bağlantıları köprüleyi seç.
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
windows 7 kullanıyorsan kablosuz ağ bağdaştırıcını ve kablolu ağ bağdaştırıcını ctrl vasıtası ile aynı anda seç sağ klik yap bağlantıları köprüleyi seç.
hocam öyle yapınca pc deki internet gidiyor direk interneti ethernete veriyor. birde normal etnernet kablosu mu cross kablo mu kullanacam
normal ethernet kablosu kullanacaksın. bağlantının gitmemesi lazım.
arkadaşlar ethernet kablosunu ayarlardım (düz kablo) bağlantıyı yaptım fakat lcd den internete girmek istediğimde ''ağa bağlantı fakat internete bağlanamadı diyor ne yapmalıyım. Hizmetleri biraz karıştırdım ''ICS internet bağlantısı paylaşımı'' hizmeti durmuş çalıştırayım dedim çalışmıyor hata veriyor ''hata 1068 bağımlılık hizmeti veya grubu başlatılamadı'' diye uyarı veriyor