Şimdi Ara

ethernet üzeirnden internet paylaşımı yada alternatif bir yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masaüstü pc mi başkasından aldıgım netle internete bağlıyorum (kablosuz acc point ile). şimdi eve smart tv aldık internet istiyor ethernet kablosu ile bağlanıyor tabii ki. Benim elimde bir kablosuz (mesh yok) bir kablolu adsl modem var bir de pc deki ethernet kartı. Ben bu smart tv ye internete nasıl bağlarım

• Masaustu bilgisayariniza interneti nasil aktariyorsunuz anlamadim. Kablosuz adaptor? Kablo?
  • kablosuzla masaüstünden nete giriyorum

kablolu olarakta smart tv me masaüstünden internet aktarmak istiyorum
  • windows 7 kullanıyorsan kablosuz ağ bağdaştırıcını ve kablolu ağ bağdaştırıcını ctrl vasıtası ile aynı anda seç
    sağ klik yap bağlantıları köprüleyi seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

windows 7 kullanıyorsan kablosuz ağ bağdaştırıcını ve kablolu ağ bağdaştırıcını ctrl vasıtası ile aynı anda seç
    sağ klik yap bağlantıları köprüleyi seç.

hocam öyle yapınca pc deki internet gidiyor direk interneti ethernete veriyor.
    birde normal etnernet kablosu mu cross kablo mu kullanacam
  • normal ethernet kablosu kullanacaksın.
    bağlantının gitmemesi lazım.
  • kablo kullanman gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ethernet kablosunu ayarlardım (düz kablo) bağlantıyı yaptım fakat lcd den internete girmek istediğimde ''ağa bağlantı fakat internete bağlanamadı diyor ne yapmalıyım. Hizmetleri biraz karıştırdım ''ICS internet bağlantısı paylaşımı'' hizmeti durmuş çalıştırayım dedim çalışmıyor hata veriyor ''hata 1068 bağımlılık hizmeti veya grubu başlatılamadı'' diye uyarı veriyor

allshare uygulamasını pc'ye kurdum lcd'yi gördü dosya paylaşımınıda yapıyor
  • arkadaşlar komşula ortak modemden nete bağlanıyoruz modem onda ethernet kablosuyla bağlantı yaptım kafama takılan şu benim bilgisayarıma girebilirmi girerse neleri görebilir
  • paylaşıma açmamamıssan hiç birşeyini göremez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.