Şimdi Ara

İnternet bankacılığı için antivirüs önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar virüsü kökünden kazıyacak sağlam bir antivirüs önerebilir misiniz? BitDefender ile Kaspersky arasında kaldım. En iyisi bunlar mı sizce hangisi seçmeliyim? Başka bildiğiniz var mı?

• Her ikiside olabilir ben her ikisini de kullandım kaspersky pahalı biraz Bitdefender daha uygun ben şu an Bitdefender kullanıyorum güvenlik konusunda her ikisi de 1 numara başka bir antivirüs arama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Her ikiside olabilir ben her ikisini de kullandım kaspersky pahalı biraz Bitdefender daha uygun ben şu an Bitdefender kullanıyorum güvenlik konusunda her ikisi de 1 numara başka bir antivirüs arama.

Hocam bitdefenderi daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı? Sitesinde 89 dolar yazıyor çok fazla geldi bana. Birde bitdefenderin Türkçe desteği var mı?
  • Norton
  • Internet bankacılığı denince ekstra özellikleri ile Kaspersky gelir.
  • NORTON'DAN ŞAŞAMA hem kaynak tüketimi az, pc yi kastırmaz. hem de iyi korur. bilindik şirketlerin firmaların korumasını çoğu norton yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan0021 -- 6 Nisan 2015; 16:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vikor

quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Her ikiside olabilir ben her ikisini de kullandım kaspersky pahalı biraz Bitdefender daha uygun ben şu an Bitdefender kullanıyorum güvenlik konusunda her ikisi de 1 numara başka bir antivirüs arama.

Hocam bitdefenderi daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı? Sitesinde 89 dolar yazıyor çok fazla geldi bana. Birde bitdefenderin Türkçe desteği var mı?

Türkçe desteği var en uygun fiyatlı olan siteler aşağıdaki linklerde

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-1-kullanici-1-yil/10370666

Bu ürün kutulu yani cd li bir ürün kargoda ücretsiz benim satın aldığım ürün Türkçeydi ancak yorumlardan birinde dili türkçe değil yazmışlar ben bir şey anlamadım aynı site, aynı ürün ama sen siteye bunu sor bence.

ayrıca,

http://www.sanalpazar.com/Bitdefender-Total-Security-2014-15-1yil-1kullanici__isp15423696

Bu üründe kutu,cd yok sadece lisans anahtarını sana mail ile yolluyor sen yazılımı ayrıca bulman lazım bundan bir hafta önce Bitdefenderın resmi distribütörü olan DATASTAR'ın internet sitesinde yazılımlar ekliydi ancak şimdi bakıyorum da sitede yok yetkililere mesaj attım yükleyeceğiz dedi ancak hala yüklü değil ben takipçisi olacağım exe dosyası olmasa ben sana mail atardım ama biliyorsun exe dosyalarını sistem virüs zannedip e-posta olarak göndermiyor benim sana tavsiyem ilk yazdığım linkteki siteye sor ürün Türkçe mi? diye türkçe ise kaçırma hatta 2-3 ürün birden al çünkü Bitdefenderın orjinal sitesinde ürün senin dediğin fiyatlarda ki alınabilecek bir rakam değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.