Bildirim
İnternet Bağlatım kopuyor ''Yardım''
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Santral yada teknik destekten hızını 6mb a indirmelerini söyle kesilme olmazsa sorun yok . bizde yurda baglattık 8mbit santrale uzaklık 15 metre ama kablolar kaldırmıyormus. o yüzden 6 ya cektiler hızı.bi de bina girisi ile modem girisi arası kabloyu test ettir.teknik destek cagır gelip baksınlar.. kolay gelsin :( -
Benim santrale uzaklığım sadece 450 metre uzak olsam 6.86 mbit alamam zaten acaba benden kaynaklanan bir sorunmudur orası benim kafamı karıştırıyor.. -
Kablolama sorunu gibi duruyor. -
Gün içinde ve özellikle akşamları süregelen hattaki gürültü artması ve SNR marjı düşmesi nedeniyle kopmalar gerçekleşiyor olabilir. CRC Rx Hataları bunu işaret ediyor. -
Sinyal zayıflaması oldukça fazla bina içi kablolamayı elden geçirip düzelmezse telekoma dilekçe yazarak ki mahallece olursa, tam sonuç alınır :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X