Şimdi Ara

internet bağlantısı kopma sorunu 8 mbt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netlimitsiz 8 paketini kullanıyodum 2 aydır bağlantım kopup duruyor biraz araştırdım cevremi herkesde aynı şekilde kopma oluyormuş ttnet bölgede sorun yok diyor bencede bölgede bir sorun yok ttnette sorun var. şimdi karşı komşum yeni modem aldı hiç kopmuyor internet dedi . bende almak istiyorum ama benim modem zaten iyi ınca 204 adsl2\2+ onun modemi cok eskiydi benimki yeni sayılır değiştrirsem bi faydası olurmu 8 mgbt internt kullanıyorum ( suanda 4 ttnet yarıya düşürdü hiç bi işe yaramadı tabi yine kopuyor !) acaba hangi modemi tercih etmeliyim yoksa modemden deilmi ? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bekops

netlimitsiz 8 paketini kullanıyodum 2 aydır bağlantım kopup duruyor biraz araştırdım cevremi herkesde aynı şekilde kopma oluyormuş ttnet bölgede sorun yok diyor bencede bölgede bir sorun yok ttnette sorun var. şimdi karşı komşum yeni modem aldı hiç kopmuyor internet dedi . bende almak istiyorum ama benim modem zaten iyi ınca 204 adsl2\2+ onun modemi cok eskiydi benimki yeni sayılır değiştrirsem bi faydası olurmu 8 mgbt internt kullanıyorum ( suanda 4 ttnet yarıya düşürdü hiç bi işe yaramadı tabi yine kopuyor !) acaba hangi modemi tercih etmeliyim yoksa modemden deilmi ? teşekkürler

Modemle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sağlam olduktan sonra dandikte olsa hepsi iş görür.

• Valla bilemiyorum ttnet sorun yok diyip duruyor modem alcm olmucak korkuyorm boş yere para vercem :)
  • sorunlu bağlantılarda modem çok farkeder

bizim burası da öyleydi ... inca geek gibi markalarda kopma olurken airties e geçince kopmalar bitti
    biyerlerden ikinci el bulup test et derim.
  • en kısa zamanda denicem burda paylaşırım sonra
  • ttneti aramanı tavsiye etmem hızını 8den 1e düşürüyorlar bir şey söylemeden sonra tekrar yükseltmek için uğraşıp duruyorsun.
  • 8 di 4 e düşürdüler bugn aradılar 6 ya cıkardılar bide eve adam yollucaklarmış o gelip bakcakmış .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

8 di 4 e düşürdüler bugn aradılar 6 ya cıkardılar bide eve adam yollucaklarmış o gelip bakcakmış .

Ben aynı sorunu 2 yıldır yaşıyorum. 3 farklı modem, 2 farklı PC, 3 farklı Wifili bilgisayar,Windows 7 ve WinXP, farklı splitterler, farklı kablolar vs. vs. herşeyi denedim, elektrikçi bile binanın kablolarını kontrol etti ama halen sorun aynı. TTNET dışında bir alternatif çıksın 1 saniye durursam ne olayım. 100 defa talimat verdim sorun hiiiç düzelmedi. Valla bıktım. Sözde hatlarımız 20mbit destekliyormuş ama ben sürekli kopma sorunu yaşıyorum. Daha doğrusu modemin adsl ışığı yanık ama 30 saniye kadar duruyor ve internete girmiyor. 30 saniye kadar sonra devam ediyor. İlginç valla.
    Şuan 8 mbit ama 2 ay öncesine kadar 1mbit ile bağlıydımsorun aynı idi.

• şimdi ttnettn aradılar eve adam yollamcaklarmış arza düzelmiş diyorlar şaka maka 1 kere gitti bugun . günde 5 kere gitsin şükretcem zaten:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

ben sürekli kopma sorunu yaşıyorum. Daha doğrusu modemin adsl ışığı yanık ama 30 saniye kadar duruyor ve internete girmiyor. 30 saniye kadar sonra devam ediyor. İlginç valla.

bende de aynıs orun var. tıpa tıp aynı. 8 mbit ama inanın 1 mbitten yavaş. 110 tl para alıyorlar bide.. hizmet kusurlu olduğuna göre para vermemek gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

8 di 4 e düşürdüler bugn aradılar 6 ya cıkardılar bide eve adam yollucaklarmış o gelip bakcakmış .

Ben aynı sorunu 2 yıldır yaşıyorum. 3 farklı modem, 2 farklı PC, 3 farklı Wifili bilgisayar,Windows 7 ve WinXP, farklı splitterler, farklı kablolar vs. vs. herşeyi denedim, elektrikçi bile binanın kablolarını kontrol etti ama halen sorun aynı. TTNET dışında bir alternatif çıksın 1 saniye durursam ne olayım. 100 defa talimat verdim sorun hiiiç düzelmedi. Valla bıktım. Sözde hatlarımız 20mbit destekliyormuş ama ben sürekli kopma sorunu yaşıyorum. Daha doğrusu modemin adsl ışığı yanık ama 30 saniye kadar duruyor ve internete girmiyor. 30 saniye kadar sonra devam ediyor. İlginç valla.
    Şuan 8 mbit ama 2 ay öncesine kadar 1mbit ile bağlıydımsorun aynı idi.

Eğer hattınızdaki sinyalde kopma olsa modemdeki DSL ışığı yanmazdı diye düşünüyorum. Sorun başka bir sebebten kaynaklanıyor gibi.

• tamamen tt netten suan hiç gitmiyor arayın sürekli yapana kadar arayın başka türlü yapmıyorlar
  • Son iki haftadır bu sorunu şiddetle yaşıyorum ben de. Günde en az 8-10 kez modemi açıp kapamam gerekiyor, yoksa her şey normal görünmesine rağmen bağlantı kopuyor. Aradım, uzun bir konuşmadan sonra "arıza kaydı alıyorum" dedi çocukcağız ama 4 gündür tek ses yok. Santrale çok yakınım, 8 mbit'i başlangıçtan bu yana sorunsuz kullanıyorum fakat bu son haftalar canımdan bezdirdi resmen. Eğer yapamazlarsa uydunet'e geçmeyi düşünüyorum.
  • verilen tüm internet hizmetleri soygunculuktur.jetonla internet satıyorlar..""İnternet hızı 5 yılda 50 kat arttı"" diye haber çıkmışlar...hız değil internet kopmaları , hat kesilmeleri ve fiyatlar 50 kat artmıştır...rezilliktir,,halkı kimse kandıramaz
  • Aynı kopma sorunu bende de vardı..5-10 dk bir gidiyordu..Ben sorunu şöle hallettim. Modem ara yüzünde bağlantı tipini gösteren bir menü olması gerekiyor. G.MDT-Adsl+-Adsl+2 gibi...bende adsl+2 den GMDT moduna aldım ve çok ilginçtir kopma sorunlarım bitti..Ama max alabileceğim değer 8 mbite geldi. Adsl+2 iken 14-15 mbit olarak gözüküyordu. Bu ayarları böle yapmak ne değiştirdi derseniz hiç bir bilgim yok.. Kopma sorunu devam eden arkadaşlar bir denesin derim.
  • Aynı sorunlar ciddi bir şekilde benimde başımda var. Hatta bendeki abartı derecesinde var. Bazen bağlantı kopuyo gelir gelmez tekrardan kopuyor. Yani 10 saniye internete bağlı kalmadan internet tekrardan kopuyor bu üst üste 10 kere oluyor. Sonra kopmalar duruluyor saatte bi yarım saatte bi kopuyor. Arada yine üst üstte birkaç kez kopuyor böyle 5 saniye bağlı kalmadan kopuyor.

Modemin arayüzüne nasıl ulaşabilirim? Zoom x3 marka ve model modem kullanıyorum.
  • üstad şu yaptığın olayı ayrıntılarıyla bize anlatırsan çok iyi olur
  • Nazar değdi , sonunda benimde başıma geldi ve hızımı 8 mbit ten 4 mbit e sabitlediler.
    Son bi haftamı zehir ettiler resmen , sinyal gelmesine rağmen bağlantım yoktu , mecburen aramak zorunda kaldım.
    Her aramadan sonra kısa bir süre geldi biraz sonra yine gitti ve en sonunda geri dönüş yaptılar , santralde çalışma vardı artık kopmayacak dediler.
    Fakat sonradan farkettim ki hep 4 mbit ile bağlanıyor.Demekki çözümleri buymuş , 2 senedir sorunsuz 8 Mbit ile bağlanan hattımı 4 Mbit e sabitleyerek kurtulmak
  • bir zamanlar benim de bağlantım sürekli kopuyordu.. ttnet'e arıza kaydı bırakmaktan yorulmuştum.. birgün ankara merkezden aradıklarında "kesintisiz güç kaynağı" kullanmamı tavsiye ettiler.. altyapının yetersizliği yüzünden sürekli voltaj dalgalanmaları oluyormuş, modemler de fazla hassas oldukları için bağlantı hemen gidiyormuş..

neyse tavsiyeye uyup bir tane UPS aldım, yıllardır internete girerim, UPS aldıktan sonra bağlantı hiç kopmaz oldu.. şimdi ben size hemen UPS alın demiyorum, eğer bir yerlerden bulma imkanınız varsa bulup deneyin.. ya da 1 hafta içinde koşulsuz iade kabul eden (kipa gibi) büyük mağazalardan satın alın, eğer sorununuz çözülürse kullanmaya devam edersiniz, çözülmezse iade edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

bir zamanlar benim de bağlantım sürekli kopuyordu.. ttnet'e arıza kaydı bırakmaktan yorulmuştum.. birgün ankara merkezden aradıklarında "kesintisiz güç kaynağı" kullanmamı tavsiye ettiler.. altyapının yetersizliği yüzünden sürekli voltaj dalgalanmaları oluyormuş, modemler de fazla hassas oldukları için bağlantı hemen gidiyormuş..

neyse tavsiyeye uyup bir tane UPS aldım, yıllardır internete girerim, UPS aldıktan sonra bağlantı hiç kopmaz oldu.. şimdi ben size hemen UPS alın demiyorum, eğer bir yerlerden bulma imkanınız varsa bulup deneyin.. ya da 1 hafta içinde koşulsuz iade kabul eden (kipa gibi) büyük mağazalardan satın alın, eğer sorununuz çözülürse kullanmaya devam edersiniz, çözülmezse iade edersiniz

Onlarda pahalıymış be dostum. Yinede dediğin gibi büyük marketlere bir bakim, ucuza bulabilirsem denemek için alırım. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.