Şimdi Ara

İnternet bağlantısı ile ilgili önemli bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar çok sinirliyim hemen anlatıyorum.
    Lanet ttnetin akk olayı var hani hepimizin belalısı , tarayıcı olarak chrome kullanıyorum ve ayın 3ünde 50gbyi geçtim hız düştü 3mbpsye, 3e düşünce chromeda yan sekmede bildirim geliyor şu fotodaki gibi!
     İnternet bağlantısı ile ilgili önemli bir sorunum var.

Normalde bu uyarı gelir ve kapatırız gider lakin bu şerefsiz virüs gibi tarayıcıya bulaştı adres çubuğundan hangi siteye girersem gireyim giremiyorum direkt yine hızınız 3mbpsye düştü uyarısına yönlendiriyor o sekmeyi açıyor kriz geçrimek üzereyim 4kere format attım chrome sildim yükledim hesaplarımı sildim çerez merez ayarları herşeyi sıfırladım normale aldım yok gitmiyor fıttırıcam yani pcyi camdan aşağı atıcam dayanamıyorum. explorerde yoktur umuduyla girdim ondada adres çubuğundan biryere giremiyorum mesela ben adres çubuğunda f harfine basınca forum.donanimhaber.com direkt çıkar entera basar siteye girerim hızlı olur ve böyle alışkınım ama şuan f ye basıp forum.donanimhaber.com yazısına basınca ttnet uyarısına giriyor deliricem bi tek google giriyor bidaha google gir forum.donanimhaber yaz tıkla falan bana ters acil yardım bekliyorum yoksa ben pcyi kırıcam.
    DNS değiştirdim, modemi resetledik formatta attım tarama verileri geçmiş çerez ne varsa sildim yok gitmiyor, ttnetin verdiği dns ile denedim gitmiyor yine adres çubuğundan site adını yazıp gidince uyarıya gidiyor ttnet bilgisayarcıdan destek alabilirsiniz dedi yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmani69 -- 7 Ekim 2015; 11:23:58 >

• uyarıya yönlendirildiğinizde link değişiyor mu yoksa link aynı kalıyor içerik mi değişiyor. Uyarıdan sonra siteye devam etmenize izin veriyor mu yoksa uyarıda takılıyor ve biryere giremiyormusunuz.

Aklıma host dosyası geldi orda bir sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.