Şimdi Ara

İnternet Bağlantı Tipindeki Tutarsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar netlimitsiz tarifesindeyim, fakat hattımı verimli kullanamıyorum çok acayip dengesizlikler var.Sizce sorun ne olabilir??ADSL2+ modunda geçen sene 8mbps kopma olmadan kullanabiliyordum.Sonra düşürdüler 6mbps'ye.İşin ilginç tarafı ise gmt modunda buyrun siz daha iyi anlarsınız.

NOT: 2 Adet paralel telefon bağlı
    Modem: AirTies Air 5343
    Hat Modu:Interleaved

ADSL2+ Değerleri;

G.DMT Değerleri;

DMT'nin en fazla 8mbps bağlantıları desteklediği bilinmesine rağmen 3mbps gösteriyor.

• Hat çok kötü telekoma arıza kaydı bırak bir incelesinler kablolarda ek varsa elden geçir ayrıca tek bir kabloyu kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Hat çok kötü telekoma arıza kaydı bırak bir incelesinler kablolarda ek varsa elden geçir ayrıca tek bir kabloyu kullanın.

Modem ile pc arasındaki kabloda sıkıntı yok.Hatta 1 metre mesafe var.Paralel telefonları dedemler kullanıyor.Telefon ve hat kablolarından ise hiç anlamıyorum.Bir süre önce telekomu arayıp eve gelip bakmalarını söylemiştim fakat gelmemişlerdi.Paralel telefonda tek kablo kullanıldığında diğer odadan ahize kaldırılınca internet kopuyor.

Defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen ilgilenmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 7 Kasım 2014; 13:29:29 >

• oralarada splitter koy.
  • quote:

oralarada splitter koy.

Splitter var hocam.İki paralel hattı tek bir noktada birleştiriyor.Şimdi ben evin içindeki tüm telefon ve internet kablolarının hepsini yenilesem.Hangilerini yenilemem gerektiğini bilmiyorum kablonun ana kaynağının yerinide bilmiyorum.Kablolarda eklem yerleri var bu arada.
  • Ek bağlantı kalitesini düşürür düzgün bir ek değilse.Türk telekomun elit hizmeti var ondan faydalanın ücretli yanlız.
  • quote:

Ek bağlantı kalitesini düşürür düzgün bir ek değilse.Türk telekomun elit hizmeti var ondan faydalanın ücretli yanlız.

Ek ücret vermek istemiyorum kendim yapmaya kalksam hangi kabloları hangileriyle yenilemeliyim??Yani şöyle diyim hocam ev içerisindeki tüm altyapıyı ve kabloları yenilemek istiyorum.Bunun için neler yapmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • binadaki hat sağlamsa o ek yaptığın kabloları eli ayağı düzgün kablolar ile değiştir kompile değişmek istersen elektrikçi çağırıp ankastreden dairene kadar kablo çektirmen lazım.
  • quote:

binadaki hat sağlamsa o ek yaptığın kabloları eli ayağı düzgün kablolar ile değiştir kompile değişmek istersen elektrikçi çağırıp ankastreden dairene kadar kablo çektirmen lazım.

Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.