Şimdi Ara

İnternet bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler z500 366635 freedos'a windows 7 ultimate 64bit kurdum.Şimdi sorun şu; Laptopumun etrafında 2 tane ağ var.Birine girebiliyorum sıkıntı olmuyor,ama çok yavaş.Asıl girmek istediğime ise sürekli bağlanıp düşüyor, giremiyorum.Arkadaşımında laptopu var o sorunsuz bağlanabiliyor.Telefonlada girebiliyorum bu ağa.

intel centrino wireless-n 2230

http://i44.tinypic.com/28j9njm.png

Edit:Sorunun çözdüm.Sorun ip çakışması yüzündenmiş.Statip ip ayarlayınca düzeldi.

Aynı sorundan muzdaripler için;

Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir > Kablosuz ağ bağlantısı sağ tıkla özellikler > internet protokol sürüm 4 özellikler;

İp adresi:192.168.1.46 (son 2 rakamını bağlanana kadar değiştirin)
    alt ağ maskesi : 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçidi: 192.168.1.1

Eğer kullanılan bir ip adresi girerseniz ağ tanımlanıyor diye bekletir sizi bağlanmaz.Bağlanana kadar sürekli ip değiştirip tamama basın.Ta ki bulana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 1 Ekim 2013; 20:12:38 >

• Sorunun kaynağı ağ adaptörünüz gibi görünüyor.Benzer bir problem bende de var.Masaüstü pcde sürekli bağlantı kopuyor fakat telefon canavar gibi bağlanıyor :)
    Eğer daha güncel bir Driver varsa onu kurun yoksa yapacak bir şey yok.Modemin anteniyle bazı oylamalar yapabilirsiniz tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey en yeni haliyle yüklü.Herşeyi denedim olmadı.Peki bu kablosuz ağa bir cihaz ile bağlanıp o cihazı benim bilgisayara taksam.Böyle bir sistem var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

Herşey en yeni haliyle yüklü.Herşeyi denedim olmadı.Peki bu kablosuz ağa bir cihaz ile bağlanıp o cihazı benim bilgisayara taksam.Böyle bir sistem var mı ?

Evet var.Ona kablosuz ağ adaptörü deniyor.Sizin pcde zaten var fakat daha güçlüsünü almak sorununuzu çözecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun çözdüm.Sorun ip çakışması yüzündenmiş.Statip ip ayarlayınca düzeldi.

Aynı sorundan muzdaripler için;

Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir > Kablosuz ağ bağlantısı sağ tıkla özellikler > internet protokol sürüm 4 özellikler;

İp adresi:192.168.1.46 (son 2 rakamını bağlanana kadar değiştirin)
    alt ağ maskesi : 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçidi: 192.168.1.1

Eğer kullanılan bir ip adresi girerseniz ağ tanımlanıyor diye bekletir sizi bağlanmaz.Bağlanana kadar sürekli ip değiştirip tamama basın.Ta ki bulana kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.