Şimdi Ara

internet bağımlılığınız hangi seviyede(test içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://onedio.com/haber/internet-bagimliligin-hangi-seviyede-testi-coz-ogren-267534?utm_medium=tracker_link&utm_source=onedio&utm_content=widget-click&utm_campaign=%C4%B0nternet%20Ba%C4%9F%C4%B1ml%C4%B1l%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%20Hangi%20Seviyede%3F%20Testi%20%C3%87%C3%B6z%20Hemen%20%C3%96%C4%9Fren!&utm_term=0xid-5329d1a0f0147a3726a5f07b-517e68667341e2273700000d evet beyler sonuçlar nasıl bu benim ki "İnternet Bağımlısı gibi İnternet Bağımlısı çıktım" İnternet mi kesildi elin ayağın titriyor. Komşularda, markette, klüpte ilk sorduğun soru wifi şifresi. İnternet damardan enjekte edilse alacak haldesin. Kimse seni anlamıyor sanıyorsun ama yanılıyorsun. Biz anlıyoruz. Sen geleceğin insanısın.

• Bağimli değilim ama bağimli çiktm
  • Belalı çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisilikli adam kullanıcısına yanıt
    nasıl bağımlı değilsin hocam forumun işsizi bir sen bi wısdom zaten

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaca Yönelik İnternetsever çıktım
    İnternette sakin bir tarzın var, sorsak "internete öyle bağımlı değilim ama bakıyorum seviyorum yaniii" diyeceksin. Ama biz Facebok'ta eski sevgililerinin, ilkokul arkadaşlarının hesaplarını gizlice ziyaret ettiğini biliyoruz :) Üzülme hepimiz yapıyoruz zaten.

diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 30 Mart 2014; 16:41:02 >
  • 5. soru hatalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

nasıl bağımlı değilsin hocam forumun işsizi bir sen bi wısdom zaten

• "İnternet Belalısı çıktım"

Haber altı yorumlarda sen, facebook iletilerinde sen, en garip fotoğraf postları sende. Derin interneti yaladın yuttun. İnternet bağımlısı sana az gelir. Sen internetin belalısısın!

• Sorular saçma seçenekler kısıtlı çoğu soruya cevap vermedim

• Belalı çıktım
  • Haber altı yorumlarda sen, facebook iletilerinde sen, en garip fotoğraf postları sende. Derin interneti yaladın yuttun. İnternet bağımlısı sana az gelir. Sen internetin belalısısın!
  • İnternet Bağımlısı gibi İnternet Bağımlısı çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Bağimli değilim ama bağimli çiktm

.

• Ben internete bağımlı olmam, internet bana bağımlı olsuncu çıktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ben internete bağımlı olmam, internet bana bağımlı olsuncu çıktım"
  • İnternette sakin bir tarzın var, sorsak "internete öyle bağımlı değilim ama bakıyorum seviyorum yaniii" diyeceksin. Ama biz Facebok'ta eski sevgililerinin, ilkokul arkadaşlarının hesaplarını gizlice ziyaret ettiğini biliyoruz :) Üzülme hepimiz yapıyoruz zaten.
  • "Ben internete bağımlı olmam, internet bana bağımlı olsuncu çıktım"
  • Çok fonksiyonlu internet bagimlisi ciktim

• İnterneti ciddiye alıyorsun, bu çok güzel. Haberleri, güncellemeleri, fenomenleri, yeni capsleri sindire sindire öğreniyor bu sırada başka ilgi alanlarına da vakit ayırabiliyorsun. Seni boş boş mesajlaşırken ya da ekran başında şiş gözlerle görmek çok kolay değil ama internetsiz kalsan hasret çekmen olası.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.