Malumunuz 5 pc den fazla bağlanamıyor bildiğim kadarıyla 2009 dan beride kodan uzak sayılırım. Çevremde ko oynayan baya insan var . İnternet kafe için mak kaç makina açabilirim. aynı ip de 5 bilgisayar bağlanıyor ya bu charlar preli olması gerekiyor presiz bi char bağlanırsa netteki preli charlar düşer mi?
int.cafeler için farklı bir yolu vardı galiba. başvurumu ne yapıyordun int.cafe işletmesiyim diye.(buna benzer bir şey , belki yanlış da hatırlıyor olabilirim.)
+ bulunduğun yerde int. cafelerde KO oynanması yasak mı değil mi onu bir araştır. mesela bizim buradaki cafelerde yasak. kaç kere ceza kestiler.
yok sıkıntı değil oynanabiliyor. Peki preli 6 makina sorunsuz bağlanabiliyor değil mi?
Gb satabilirsin. Mesela eğer gb 4.5 Tl ise sen bunu 1 aylığına xx cafede gb 4 TL diye sloganla başlayabilirsin.
Gb satma işinin bir avantajı kalmamış herkez kasıyor herkez satıyorda trenler multiler sağolsun.Eskiden basıoduk itemimizi pazardan gb ye çevirip satıyoduk gb ninde iteminde değeri vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
int.cafeler için farklı bir yolu vardı galiba. başvurumu ne yapıyordun int.cafe işletmesiyim diye.(buna benzer bir şey , belki yanlış da hatırlıyor olabilirim.)
+ bulunduğun yerde int. cafelerde KO oynanması yasak mı değil mi onu bir araştır. mesela bizim buradaki cafelerde yasak. kaç kere ceza kestiler.
hocam ko niye yasaklandı ben bayadır oynamıyorum bilmiyorum ne olup ne bitiyor
yerel yönetimlerin almış olduğu bir karar. Aynen counter strike da bir zamanlar yasaktı okullar bomboş kalıp tüm öğrenciler okulu kırınca falan filan. bi yerel mahkeme haksız bulmuştu buna dayandırarak kapatabiliyor mülki amirler.
Knight oynanacak diye internet cafe açmaya niyetlenme tanıdığım insanların %90'ı kendi bilgisayarından başka biryerde oyuna girmez. İnternet cafelerde en çok oynanan oyunlar dota,lol ve bebelerin oynadığı wolfteam. Açacağın yere bağlı olarak 10 tane makina koysan onları bile dolduramayabilirsin. Ps3 cafe işine yönelmeni tavsiye ederim. Artık çoğu insanın evinde internet var ve az çok oyun oynuyor herkes. Ben ortaokuldayken hayatım internet cafede geçti 50 makina sınırsız açıp akşama kadar otururdu yer bulamazdı kimse. Şuanda 4-5 arkadaş toplanıp oyun oynamak istediğimizde gidiyoruz senede 1-2 defa o zamanlardada aynı cafede en fazla 10 makina dolu gördüm ki burası müdavimi çok olan bir cafe. Olmayacak bir iş için masraf yapmak pek akıllıca değil, bir daha düşün derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme