Şimdi Ara

Inter Global Cargo Daha önce hiç duydunuzmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell den aksesuar siparişi verdim bu kargo ile yolluyacaklarmış hızlı çalışıyorlarmı bide evde değilsem nereye götürecekler nerden teslim alacağım bilgisi olan varsa yardım edebilirmi

• Ben de bir ürün aldım. Dün sabah kargoya verildi fakat bugün kargo takipten baktığımda dağıtım aşamasında yazıyor. Nasıl bu kadar çabuk gelir ki ? Bir yanlışlık var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Ben de bir ürün aldım. Dün sabah kargoya verildi fakat bugün kargo takipten baktığımda dağıtım aşamasında yazıyor. Nasıl bu kadar çabuk gelir ki ? Bir yanlışlık var sanırım.

Kargo suresi zaten 1 gundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kargo şirketidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Ben de bir ürün aldım. Dün sabah kargoya verildi fakat bugün kargo takipten baktığımda dağıtım aşamasında yazıyor. Nasıl bu kadar çabuk gelir ki ? Bir yanlışlık var sanırım.

Diğer kargo şirketleri her zaman 2 gün diyor. Mesafe'de uzak yakın değil hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

Diğer kargo şirketleri her zaman 2 gün diyor. Mesafe'de uzak yakın değil hocam.

Inter globa kargo yanlis hatirlamiyosam turkcelle calisiyordu.

• Ben telefon getirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam 3 gün içinde geldi ben de ilk başta koskoca turkcell niye böyle tanınmadık bi kargoyla çalışıyo dedim ama araştırınca iyi Bi kargo şirketi olduğunu öğrendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cuma sabahı verilen kargo pazartesi sabahı olmasına rağmen elime ulaşmadı. Cumartesi günü arayıp kargomun nerede olduğunu sordum ve bana yurtiçi kargoya teslim ettiklerini inter globalın sizin şehirde hizmeti olmadığını söyledi. Yurtiçi takip numarasını nerden bulacam dedim 1 gibi arayın dediler. Arama fırsatım olmadı. Az önce aradım müşteri hizmetlerine bakan yok
  • quote:

Cuma sabahı verilen kargo pazartesi sabahı olmasına rağmen elime ulaşmadı. Cumartesi günü arayıp kargomun nerede olduğunu sordum ve bana yurtiçi kargoya teslim ettiklerini inter globalın sizin şehirde hizmeti olmadığını söyledi. Yurtiçi takip numarasını nerden bulacam dedim 1 gibi arayın dediler. Arama fırsatım olmadı. Az önce aradım müşteri hizmetlerine bakan yok

Şirket vasfı yok adamlarda telefonu açmamak nedir yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.