Şimdi Ara

IntelPTTEKRecertification Yüksek Cpu kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, imzamda yer alan laptopı kullanmaktayım. i5 6300HQ işlemciye sahip. Bugün eve gelip sessiz ortamda laptopı kullanmaya başlayınca fanın normalinden daha fazla sesli çalıştığını fark ettim. Biraz kurcalarken görev yöneticisinde IntelPTTEKRecertification isimli bir uygulamanın devamlı olarak yaklaşık %30-35 civarında işlemciye yük bindirdiğini gördüm. Biraz internetten bakındım ama pek tatmin edici bir şeyler bulamadım. Normalde laptopım boşta iken çok sessiz çalışır. Ders çalışırken fark ettim. Bu meltdown ve spectre yamaları malumunuz. Sistem de kendi kendine yaptı. Bunlar benim ilk aklıma gelenler. Intel'den beklerim bu tür ofsayt hareketler şahsen.

    Bunun bir çözümü var mı? Neden kaynaklandığını bilen var mı? Bazıları temiz kurulum falan önermişler internette. Fakat bu dönem aşırı yoğunum o yüzden deneyemedim. 2-3 hafta içerisinde de bununla uğraşacak zamanı zor bulurum.

    Çok teşekkürler.



    _____________________________
    Telefon: Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC: Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör Araç: 2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %100 CPU Kullanımı (Win7)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.