Şimdi Ara

IntelliScreen X Alacak Arkadaşlar Toplanalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski konu güncelliğini yitirdiği için yeniden bu konuyu açma gereği hissettim.4s için Intelliscreen X vazgeçilmezimdi.iPhone 5 alınca haliyle gitti ve tekrar almak istiyorum.4 kişi toplanıp alırsak bence çok iyi olur.Benim paypal hesabım yok.Bir kişi ödemeyi yaparsa biz de ücretleri ona gönderelim.Alacak arkadaşlar bana mesaj atsın grupları buraya yazacağım.her grup 4 kişiden oluşacaktır.9.99$ ücreti var.Herkes 2.5 $ gönderirse sorun olmadan alırız.Yalnız alacak arkadaşlar hesabın şifresini 6 saatte sırayla dağıtsın.Eğer ardarda hesaba giriş yapılıp cydia farklı cihazlara id kaydı yaparsa ban alabilir.Buna dikkat edelim

1.GRUP
    Shift41 (Ödemeyi Alacak Arkadaş)
    Emir
    asdemre
    Ben Gerçek Değilim

2.GRUP

Erwin Schrödinger
    Kuray
    DamonSalvatore

3.GRUP
    yusuf_MV
    brazen
    Daxteroy

4.GRUP
    cem_k12
    mebrar
    ReJim (Ödemeyi Alacak Arkadaş)
    OsmanlıHanedanı

5.GRUP
    Hakan..
    karantina61
    Bordo_BERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 4 Şubat 2013; 21:52:56 >

• Ben alırım. Payımı paypalla öderim. Oluşturalım bi liste.
  • Oyle bir imkan varsa bende ortak olabilir. Odemem gerekn neyse sans oyunlarina gonderirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kişiye lisans verebilirim intelliscreenx icin 5 tl lisans bası garanti hesab numarası var bende dısardan yatırmak istiyenler bence bulasmasın cunku 5 tl icin 5 tl icinde islem parası kediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alirim. Paypal odemesiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

4 kişiye lisans verebilirim intelliscreenx icin 5 tl lisans bası garanti hesab numarası var bende dısardan yatırmak istiyenler bence bulasmasın cunku 5 tl icin 5 tl icinde islem parası kediyor

Sans oyunlarina 5TL yatirabilirim?

• Arkadaşlar, 1 kişi kaça alıyor ? Maksimum kaç kişi kullanabiliyor aynı lisansı ?

Biraz bilgi verirseniz iyi olacak bilmeyen arkadaşlar için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hesap kartımdan yollayacağım.yani paypal değil.hesabına göndereceğim arkadaş bana pm atabilir.gruplar oluşturalım fakat 4 kişiyi geçmesin.6 saatte bir şifreler dağıtılsın yoksa belirli bir süre banlıyor cydia
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

Arkadaşlar, 1 kişi kaça alıyor ? Maksimum kaç kişi kullanabiliyor aynı lisansı ?

Biraz bilgi verirseniz iyi olacak bilmeyen arkadaşlar için..

9-10 dolar birsey yanilmiyorsam

• IntelliScreenX'in kendisi 10$ kişi başı 2$ düşüyor. Paypal hesabımdan alacak kişinin paypalına atıp ortak olabilirim.
  • sistemin stabilitesini bozuyor zamaninda alip kullandim, kullanmaya basladiktan sonra cihaza bir haller oldu ustelik installoustan baska birsey cihazima cydiadan yuklemememe ragmen. Ondan sonra sildim, dusunce olarak guzel ama cihaza yaramiyor.
  • ben hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

eski konu güncelliğini yitirdi o yüzden yeniden açtım.4s için intelliscreenx vazgeçilmezimdi.5 alınca haliyle gitti.4 kişi toplanıp alırsak bence çok iyi olur.benim paypal yok.bir kişi ödemeyi yaparsa biz de ücretleri ona gönderelim.

Hocam çok özür diliyorum ama 4s le 5 le alakası var mı ki. Sonuçta Jb yaptıktan sonra mesela ben gmail hesabımla almıştım. Tekrar aynı hesaptan yeni telefonuma yükleyebileceğim. Sizde bu şekilde yükleyemez misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SBSettings'de toggle'lari bildirim merkezine koymaya izin vermiyor muydu?
    Zaten twitter facebook paylasimi vs var artik
    Sadece twitleri mi gormek icin yapiliyor yani?

Kusura bakmayin bu tweak'i hic kullanmadigim icin bilgisiz gozukuyor olabilirim. Hep ismini duydum, kullanani cok sanirim. Elbet vardir bir bildikleri.
    Ote yandan da gercekten ne icin satin alindigini ve muadili olup olmadigini ogrenmek icin sorma ihtiyaci hissettim.

Tesekkurler
  • bana uyar paypalla 4 tl atarim alacak kisiye nakit

• Alacak arkadaşa bende paypal atabilirim

• Arkadaşlar bende almak istiyorum ödemeyi havale şans oyunları vb gönderebilirim liste yaparsanız hazırım almaya

• Bende ortak olabilirm.
  • arkadaşlar grupları oluşturalım isterseniz
  • Ben de alabilirim.Havale yada paypal ile yapabilirim ödemeyi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.