Şimdi Ara

İntel xeon w3690 veya w3680 (alınık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1366 AMD / Intel #Intel Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İntel xeon w3690 veya w3680 (alınık)

Elinde olan varsa ulaşabilir  Saçma fiyat isteyecekler hiç ulaşmasın. x5675 ile takas ta edebiliriz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• x5675 daha iyi bir işlemci w3690 ın max çalışma sıcaklıgı 67 derece x5675 in 81 derece

x5675 daha yüksek seviye oc oluyo bildigim kadarıyla x58 evga anakartta günlük 4.75 ghz kullanıyodum x5675 i

bence x5675>w3690

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Evet öyle doğru hocam da benim amaç biraz daha farklı. Yoksa bu serinin en iyi işlemcisi bence x5675 ki o yüzden zmanında bunu almıştım. Fiyat performans olarak en iyisi ise x5650 diye düşünüyorum. Bana çarpan kilidi açık bir tane lazım.

• w36xx bulması biraz zor, x56xx bulmanız çok daha kolay ve uygun fiyatlı olur, x5690 üzeri performans x58 de yok, ancak çoğu server x5675 üzeri desteklemez bios kilitli olur, G6 hp lerin çoğu w36xx görmez bile. Clock multiplier açık bakıyorsanız 1. Nesil i7 baksanız daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.