|
Intel ve Nvidia, 1 yıl önce çalışmalara başladı: İlk ürünler 2027’de gelebilir

-
-
Trump un yaklaşımı ve etkisi de nihai adımları attırmıştır. Pragmatik açıdan teknolojik açıdan bizleri güzel performanslı ürünler bekliyor...
Teşekkürler Trump .
-
Intel ve NVIDIA ortaklığı sonucu üretilecek ürünler, desktop pc kullanıcılarını ilgilendirmiyor. Bu ürünler veri merkezleri ve yapay zeka SOC yapısı altında üretilecek. Yani AMD'ciler telaşa kapılmasın, ama server işlemcilerinde sanıldığı gibi AMD'nin üstünlüğü gibi birşey söz konusu olmayacak. Yalan yanlış yorumlanan bir grafik vardı, onun üzerinden seviniyordu bazıları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Eylül 2025; 11:39:25 >_____________________________ -
Umarım nvidia inteli kendi iç işlerine yaklaştırmaz, Amd işlemcilerle ekran kartları hemen sorun çıkarmaya başlar intelin temiz oynayacağını düşünmüyorum. Bu haber hiç hoşuma gitmedi.
-
Kişisel ai çalıştıracak güçlü bilgisayarın 8-12 yıl dan önce çıkmasına pek ihtimal vermiyorum. tek kartta 30 petaops a çıkmış adamlar. şu anda insanlara. 50 megaopsu lüks pc olarak sarıyorlar. örnek amd ai max 395+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorGrandMaster -- 20 Eylül 2025; 16:56:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortak teknoloji geliştirip döküm işini TSMC'ye versinler tadından yenmez...

Umarım nvidia inteli kendi iç işlerine yaklaştırmaz, Amd işlemcilerle ekran kartları hemen sorun çıkarmaya başlar intelin temiz oynayacağını düşünmüyorum. Bu haber hiç hoşuma gitmedi.
|
Intel ve NVIDIA ortaklığı sonucu üretilecek ürünler, desktop pc kullanıcılarını ilgilendirmiyor. Bu ürünler veri merkezleri ve yapay zeka SOC yapısı altında üretilecek. Yani AMD'ciler telaşa kapılmasın, ama server işlemcilerinde sanıldığı gibi AMD'nin üstünlüğü gibi birşey söz konusu olmayacak. Yalan yanlış yorumlanan bir grafik vardı, onun üzerinden seviniyordu bazıları. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X