Şimdi Ara

İntel 'U' İşlemci mi Yoksa 'MQ' İşlemci mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bilgisayar programlama ve arada PES, FIFA gibi oyun oynama amaçlı bir notebook almak istiyorum ama hangi işlemciliyi alayım. Hangisi işime yarar? İntel i7 U mu yoksa i7 MQ mu? Bütçe 2600 civarı.

• Yanlis ve bir o kadarda sacma bir tespit olmus. Performans olarak Mq lar daha iyi olabilir fakat U serisi performans tabanli degilde daha cok pil gucune onem verenlerin tercihi olur. Herkes grafik tabali oyun oynamiyor notebook larda adamin bir ton okumasi gereken dokuman oluyor ve batarya gucu ile idare etmek zorunda dolayisiyla performansin hat safhada olmamasi U serisini berbat yapmaz zaten U serisinin uretim amaci farklidir.
  • Mq tabii ki. U serisi berbattir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MQ veya HQ serisini tercih edin. HQ>MQ>U şeklinde performans sıralaması. U işlemciler az enerji tüketmesi için performansı düşük tutulmuş işlemcilerdir.
  • Dostum HQ Serisi Al.

• Cevaplarınız için teşekkürler. Bu bilgisayara "markadan bağımsız olarak" ne dersiniz?http://www.teknosa.com/urunler/125033004/casper-4712c-notebook#url markadan bağımsız olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpagu71 -- 14 Temmuz 2016; 15:29:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı güçsüz, işlemci eski seri, cihaz takoz, çözünürlük düşük. Yukarıda önerilen Dell kat kat iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 14 Temmuz 2016; 17:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

Ekran kartı güçsüz, işlemci eski seri, cihaz takoz, çözünürlük düşük. Yukarıda önerilen Dell kat kat iyi.

çöp yani. sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Mq tabii ki. U serisi berbattir.

Yanlis ve bir o kadarda sacma bir tespit olmus. Performans olarak Mq lar daha iyi olabilir fakat U serisi performans tabanli degilde daha cok pil gucune onem verenlerin tercihi olur. Herkes grafik tabali oyun oynamiyor notebook larda adamin bir ton okumasi gereken dokuman oluyor ve batarya gucu ile idare etmek zorunda dolayisiyla performansin hat safhada olmamasi U serisini berbat yapmaz zaten U serisinin uretim amaci farklidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mq tabii ki ama eger amac sirf oyunsa masaustu almak daha iyi burada da ihtiyaclar devreye giriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ihtiyaciniza göre degisir tabiki.Ultrabook alacaksaniz mesela kesinlikle U serisi secmelisiniz.

• Programlama yapmak amaçlı ve arada pes oynarım diye bir bilgisayar almak istiyorum öyle GTA V oynayım falan düşünmüyorum. Bunun için i7 6500 U işlemci ve nvidea GT 940M ekran kartı yeterli midir? Teşekkür ederim cevaplarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.