Şimdi Ara

INTEL Sistem Topladım (Max 2800 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gtx 470 alacagına uste 40tl daha koy sana gigabyte gtx 480 satayım sıfır mahiyetinde:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    parçaların hayırlı olsun. sistemimiz aynı nerdeyse. ancak 850W psu ile 8-10 harddisk ve 2x 460 düşünüyorsan psu yu 1200W takman gerekir. 460 ekran kartları yükte 250-300W güç çekiyor. 2tanesi zaten 600Wa dayanır. nvidia önermem kesinlikle. fiyatına ismine aldanma....

    5870al. 5970tede çok reklam kokan hareketler var. bazı testlerde 2 adet 5870in 5970i geçtiğini görüyorum. özellikle oc yapıldığında çift 5870, 5970den daha iyi sonuç veriyor.

    pahalı diosan zaten 5850 alabilirsin. hem bütün oyunlara fazlasıyla yeter hemde 550 tl paran cebinde kalır. o parayıda gidip kasaya yatırabilirsin.

    350değil git 400tlye kasa al. içini boyayım desen harcayacağın emek inan daha pahalıya getirir hiç bir zamanda orjinali gbi olmaz. spedo kasayı tekrar tavsiye ediyorum. özellikle fazla harddiski olanlar için üretilmiş bir kasa. ben havalandırmasına fit oldum. ancak full tower kasaların havalandırmasını mid towerlar kadar performanslı düşünme.

    alınacak yer olarakta vatandan kasa ve ram aldım internetten. internette olduğu sürece mağazalara gitmiyorum. kapıya kadar teslim ediyorlar. ancak vatandan internetten aldığım ürünler 5 günde elime geçti ve aldığım kingston hyperx 6gb ramler kutunun içinde dağılmış vaziyette idi. ancak eksenden aldığım anakart ekran kartı ve cpu gayet güzel biçimde 2 günde elime geçti. hepsi buradada ise kampanya yoksa ürünler pahalıya geliyor. orasıda biraz pahalı gibi.


    Teşekkürler.

    Harddisk sayısını azalttım biraz. 3 tane 2 tb ve bir tane de sistem için hdd takarım şu an için kasayı aldığımda. PSU Calculator'de hesapladığıma göre 850W gtx460 ve gtx470 içn yeterli oluyor ancak O/C siz halde. İşlemci ve ram için sorun yok.

    Power beklediğimden de güzel çıktı. 12 molex, 12 sata, 3 pci-ex çıkışı var. Zaten şu an bir tane bile gtx'im yok. Kaldıki sli'yi kim bilir ne zaman yaparım.

    Ekran kartında kararım Nvidia yönünde. Çünkü oyunlarda efekt konusunda ve driver olarak Ati'den daha başarılı buluyorum.

    Kasa olarak HAF-X'de kararlıyım. Artık başka kasalara bakmıyorum. TT'de hoşuma giden yan kapak fan bağlantısının kablosuz olması. Bunu iyi düşünmüşler. CM'de de görmek isterdim.

    Kasayı sonuçta bir kere alacağım. Almışken tam ihtiyacıma yönelik olsun diyorum. HAF-X her anlamda iyi bence. Şu an oyun oynamadığım için ekran kartına para harcamak istemiyorum.

    Parçaları vatandan alacaktım. Hatta internet sitesinden. Ancak gerek forumlarda gerek başka sitelerde olsun, vatanın internet sitesinden son zamanlarda pek memnun kalan olmadığını görünce vazgeçtim. Tedariği de uzun sürüyormuş. Üstelik en yüksek fiyatlarda vatandaydı.

    Anakart + İşlemci + PSU'yu Inventus'tan aldım. Ramleri SanalMarketim'den, DVD+RW'yi de HepsiBurada'dan aldım. Siparişlerim ertesi gün elime ulaştı.

    Ram olarak GSkill TT alacaktım. CL6 veya CL7 olanından. Hemde soğutucusu daha büyüktü. Ancak aradaki 100 lira kaydadeğer bir artış olmayacağı Ripjaws aldım. Herhalikarda ucuz sayılmaz sonuçta. Isınma sorunu yok şu an. Belki O/C yapmadığım için olabilir.

    HAF-X gelene kadar ekran kartı bekleyecek. Ayrıca sistemin tam performansa ulaşması için ssd şart. Mekanik disklerde erişim süresi yüzünden sistem hakkını veremiyor. HAFX + GTX470 + SDD'yi de alabilirsem pc işi tamam olacak. Tabi yıl sonunu bulur bunları temin etmem.




  • bende bugün vatandan 1tb cavaliar black sata3 aldım(başka yerde bulamadığımdan/mağaza olarak). ssd olarak intel 80gb buldum biarkadaştan ancak şimdi ulaşamıyorum.

    kasa olarak ilk bende haf alacaktım ancak piyasaya bakınca haftan daha ii kasalar olduğunu gördüm bence haf ii bir kasa ama popüler olduğu kadarda değil. cm storm sniper mesh e bir bak derim.

    psu bendede aynı. çok kaliteli. hepsi buradadan 352tlye aldım ozaman kampanya vardı şimdi nasıl bişmiyorum. ewt vatanda birşeyler oluyor. sanki biraz şimarıklık var gibi. zaten satıyoruz en iisiyiz gibi bir hava kokusu aldım.

    ekran kartını boşver ozaman. en ucuzunu al oda oyun oynatır.

    ben ramları kingston aldım çünkü gskille ilgili bazı sorunları okuyunca gözüm korktu ancak kingstonunda pasif soğutucuları cpuya giden hava akışını duvar gibi engelliyor. fakat dediğin gibi 6gb oldukltan sonra cl5-10 çok farketmez. cl ye kafa takana kadar aradaki farka 2 gb ram daha alırsın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.