Şimdi Ara

Intel Sanal Çekirdekmi Üretiyor?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gecenlerde intel i5 2500k aldim ve simdi nette arastirirken intelin sanal cekirdek urettigini duydum.yani 2 cekirdek sanalmis. peki bu islemci amd phenom x6 1100T karsisinda nasil iyimi yoksa aynilar mi?

• cevap veren yokmu?
  • Hocam forumda 2500k nın 100 lerce konusu var o konulardan "2 cekirdek sanalmis" olayını mı çıkardın. Senin bahsettiğin i3. 2 core 4 thread olayı.
  • dostum hyper threading diye bi özelliği var intelin biraz araştır, korkma işlemcin güzel kazık yemedin :D
  • senin işlemcinde sanal çekirdek yok i7 işlemcilerde var.
    zaten i7 ile i5 in tek farkıda bu diyebiliriz sanırım.
    keşke olsaydı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

dostum hyper threading diye bi özelliği var intelin biraz araştır, korkma işlemcin güzel kazık yemedin :D

İşleciye 4.1 için kaç V verdin. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

dostum hyper threading diye bi özelliği var intelin biraz araştır, korkma işlemcin güzel kazık yemedin :D

İşleciye 4.1 için kaç V verdin. :D

+0.15 volt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen intel sanal çekirdek üretiyor, işlemcinin kendiside sanal zaten. Boşuna para vermişin keşke amd alsaydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Aynen intel sanal çekirdek üretiyor, işlemcinin kendiside sanal zaten. Boşuna para vermişin keşke amd alsaydın.

• evet yazık olmuş parana
  • Hiç bir şey yok

O işlemci de 4 çekirdek bu arada 8 gibi görünse de onu söyleyeyim... Ama bunun sana eksisi olmaz... her türlü i52500 K 1055T lerle kapışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.