Bildirim
Intel Sanal Çekirdekmi Üretiyor?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cevap veren yokmu? -
Hocam forumda 2500k nın 100 lerce konusu var o konulardan "2 cekirdek sanalmis" olayını mı çıkardın. Senin bahsettiğin i3. 2 core 4 thread olayı. -
dostum hyper threading diye bi özelliği var intelin biraz araştır, korkma işlemcin güzel kazık yemedin :D -
senin işlemcinde sanal çekirdek yok i7 işlemcilerde var.
zaten i7 ile i5 in tek farkıda bu diyebiliriz sanırım.
keşke olsaydı ! -
quote:
Orijinalden alıntı: neo01470
dostum hyper threading diye bi özelliği var intelin biraz araştır, korkma işlemcin güzel kazık yemedin :D
İşleciye 4.1 için kaç V verdin. :D -
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
quote:
Orijinalden alıntı: neo01470
dostum hyper threading diye bi özelliği var intelin biraz araştır, korkma işlemcin güzel kazık yemedin :D
İşleciye 4.1 için kaç V verdin. :D
+0.15 volt -
Aynen intel sanal çekirdek üretiyor, işlemcinin kendiside sanal zaten. Boşuna para vermişin keşke amd alsaydın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elektro_gadget
Aynen intel sanal çekirdek üretiyor, işlemcinin kendiside sanal zaten. Boşuna para vermişin keşke amd alsaydın.
-
evet yazık olmuş parana -
Hiç bir şey yok
O işlemci de 4 çekirdek bu arada 8 gibi görünse de onu söyleyeyim... Ama bunun sana eksisi olmaz... her türlü i52500 K 1055T lerle kapışır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X