Şimdi Ara

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz sizce bu iyimi yoksa değiştireyimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
40.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • """Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz"""

sayın arkadaşlar sizce bu iyimi yoksa değiştireyimmi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ne için iyimi internet ,müzik ,film benzeri işler için yeter ama daha fazlası için değiştirme zamanı gelmiş
  • Bilgisayara Göre Değişir. Çok Büyük Oyun Oynamıyor, Ağır Programlar Kullanmıyor Sadece Film,Müzik,İnternet İnternette Okey Falan Filan için İdeal. Ama Gelipte Need For Speed Shift Carbon Most Wanted Falan Makineni Kasar

Saygılar
  • Arkadaşlar yeterli cevabı vermiş
  • teşekkür ederim allah razı olsun arkadaşlar.

benim PC:

512 MB ATİ Radeon Ekran Kartı
    2 GB RAM
    500 GB SATA DİSK
    Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz İşlemci

ben bunla GTA 4'ü oynayabiliyorum. Ama hızlı değil. Biraz yavaş oynuyor. Oyunu çok iyi oynamak istersem ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynel61 -- 17 Mayıs 2010; 10:14:17 >
  • 512 MB ATİ Radeon Ekran Kartı
    2 GB RAM
    500 GB SATA DİSK

GTA4 YÜKSEK KALİTEDE OYNANAN GEREKSİNİMLER

:: Intel Pentium D veya üstü çift çekirdekli işlemci
    :: 2 GB bellek
    :: 512 MB Direct3D 10 (veya Shader uyumlu Direct3D 9) ekran kartı
    :: 18 GB sabit disk alanı

Farkları görebilirsin. Çift çekirdekli işlemci demiş ama işlemcin 3.06 iyi bir işlemci. Ama işlemci veya ekran kartı değiştirerek hız arttırabilirsin.
  • Ekran kartı ve anakatının modelini belitirsen geliştirme konusunda yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carbon ile Most wanted kesinlikle kasmaz, denedim biliyorum. Ekran kartı yetiyorsa sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

2 GB RAM
    500 GB SATA DİSK

Farkları görebilirsin. Çift çekirdekli işlemci demiş ama işlemcin 3.06 iyi bir işlemci. Ama işlemci veya ekran kartı değiştirerek hız arttırabilirsin.

Demek iyi bir işlemci..
  • Kötü mü? Bende ne yazıkki fakirler kervanındayım p4 kullanıyorum xD Ama zamanın iyi işlemcilerinden :D Boşuna masraf yapmasına gerek yok iyi den kastım o oyunlar için iyi bir işlemci.
  • quote:

2 GB RAM
    500 GB SATA DİSK

512 mb ekran kartı demiş 512 mb 4870 de var 512 mb 8400 gs de var mb önemli değil işlemcin p4 gta 4 için değil
    by

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 18 Mayıs 2010; 22:13:42 >
  • quote:

Kötü mü? Bende ne yazıkki fakirler kervanındayım p4 kullanıyorum xD Ama zamanın iyi işlemcilerinden :D Boşuna masraf yapmasına gerek yok iyi den kastım o oyunlar için iyi bir işlemci.

Arkadaşım fakirlik edebiyatı yapmana gerek yok, ben de P4 işlemci kullanıyorum ve oldukça zayıf bir işlemci olduğu ortada.
    Oyunlar için iyi dersen, hem de bunu GTA4'le alakalı olarak söylersen; bu işlerden zerre çakmadığını bütün foruma göstermiş olursun, benden söylemesi.
  • Lga 775 p4 ise bence e5xx yada e6xxx(e6500 2.93 Kullandım Tavsiye Ederim) İşlemci Almanız İyi Olur.Çünkü Bende Daha Önce P4 631 3.00 Vardı.Ati 3850 de Darboğaz Oluyordu.478 İse Masraf Yapmayın Bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Kötü mü? Bende ne yazıkki fakirler kervanındayım p4 kullanıyorum xD Ama zamanın iyi işlemcilerinden :D Boşuna masraf yapmasına gerek yok iyi den kastım o oyunlar için iyi bir işlemci.

Arkadaşım fakirlik edebiyatı yapmana gerek yok, ben de P4 işlemci kullanıyorum ve oldukça zayıf bir işlemci olduğu ortada.
    Oyunlar için iyi dersen, hem de bunu GTA4'le alakalı olarak söylersen; bu işlerden zerre çakmadığını bütün foruma göstermiş olursun, benden söylemesi.

Keşke Sivas'a Gelsende Kafelerin Halini Görsen. Aynı makinelere kurmadıkları Oyun Yok. Ve Ayrıca üstteki mesajları okursan kastettiğim oyunları görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 19 Mayıs 2010; 1:03:37 >

• arkardaşlar bakın bende şu linkteki masaüstü bilgisayardan var ttnetden aldım fakat bunun ekran kartından performans alamıyom 100 tlye kadar bu sisteme uyan güzel bir ekran kartı önerirmisiniz acil cevap lütfen arkardaşlar lütfenhttp://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=ttnet_casper_bilgisayar_kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanpazar1 -- 18 Ağustos 2010; 14:02:04 >
  • alabiliyorsan p4 serisinin 631 3.0 ghz lik modelini al 65 nm az ısınıyor ben 1.5 ay kullandım ama eğer anakartın destekliyorsa alabileceğin en iyi işlemci bu olur diğer630 serili p4 ler 90 nm yani ısınan serilerdir ben şuan imzamdaki anakarta takıp kullandım oyunda dar boğaz yapmadı ama eğer 478 soceklerden bahsediyorsa arkadaş o zaman yapabileceği bişi yok
  • internet ve 2006-2007 yılındaki oyunlar için yeterli
  • phenom 965lerle gta oynayamioruz pentium ler nasil oynasin.core2duo hele hic solemicem rezalet
  • Çekirdek olayının oyunlara hem resmi hemde fiziki açıdan büyük bir katkısı olmadığı ortada iyi bir ekran kartı ve 2 gb ramle oynayamayacağın oyun olmaz. Ben aynı işlemci ile 2009'a kadar çoğu oyunu oynadım assasin creed, cod 1-2-4-5, BFME 1 - 2, Splinter cell, Fear, S.S 2 ve daha bi dünya oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUIN2k.

phenom 965lerle gta oynayamioruz pentium ler nasil oynasin.core2duo hele hic solemicem rezalet

C2D ler mi rezalet?

Her kafadan bir ses çıkmış.

Arkadaşım işlemcin baya eski kaldı. 3GHz hızı var. Zaten zamanındaki rakibi olan Athlon64 lerin gerisinde kalıyordu özellikle oyunlarda. 2Ghz lik athlonların yanında ezik kalıyordu yani.

Sonra Core mimarisi geldi. Bu sefer de 1.6GHz lik C2D, 2-2.2GHz lik athlonlara bedeldi. 1.8GHz lik Core2 lerin önbellek kırpılmış modelleri dahi ( Pentium Dual Core olarak adlandırıldılar. ) Athlonları geçiyordu.

Onun sonrasında Core mimarisi defalarca revizyonlara uğradı. AMD ilk seri ardından Phenom 2 leri çıkardı. Yani GTA özellikle işlemci canavarı bir oyun. Onun için güncelleme şart.

Şu an GTA4 ü aslında oynadığını sanıyorsun onu belirteyim. Bütçe var ise komple sistem yenilemesi gerekiyor. Bütçe yetmiyor ise de sistemini tam bileşenleri gerek.

Google dan Everest Programını arat ve kur. O sana her bilgiyi verecektir sistemin ile ilgili.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.