Şimdi Ara

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar elimde eski model bir bilgisayar var öğrenci olduğum için yaz tatiline kadar bu bilgisayarla idare edicem anakartım Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) acaba buna uygun max 100 TL lik ekran kartı önerir misiniz ? Şimdiden Teşekkürler

• Dediğiniz pentinum işlemcidir. Ve 100tl ye gpu bulamazsınız. Yaza kadar idare edin. Yazın bütçe verin toplayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman minimum fiyat olarak ne olabilir ?
  • Öncelikle o yazdığın şey anakart değil işlemci modelidir. Anakartında PCI X16 çıkışı olmayabilir ona bakman lazım. Speccy programını indir kur oradan anakartının modeline bak yaz buraya ona göre ekran kartı söyleyelim. Eğer anakartında PCI X16 varsa Radeon HD 5450 takabilirsin.
  • hd 5450 veya 2.el den aynı fiyatta başka bir gpu alabilirsin. r7 250 üstü darboğaz yapar zaten
  • 7600gs sonic
  • Agp ise x1950pro pci ex ise hd5450

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

hd 5450 veya 2.el den aynı fiyatta başka bir gpu alabilirsin. r7 250 üstü darboğaz yapar zaten

Kardeşim inan donanım bilgin koskoca bir "SIFIR"

O işlemci bırak R7 250'yi HD5450'yi bile zor besler. Acaba ne içtinde öyle kafa yaptı ?
  • ArchilleSs kullanıcısına yanıt
    Anakart pci express destekliyorsa hd 6450 alın derim. Ama yeni nesil fps/3d action vs oyunlardan işlemciden ötürü umudu kesin.

Bu iş daha çok mmo ve strateji oyunlarında size fayda sağlar. Eski nesil oyunlarda da sizi kurtarır.

http://www.gamespot.com/forums/pc-mac-discussion-1000004/games-that-will-run-smooth-with-a-pentium-4-29454820/

http://www.quora.com/What-is-a-good-game-for-playing-on-a-P4-system-with-only-1GB-ram

bu sitelerde size benzer pentium 4 kullanıcılarına bazı oyun tavsiyeleri yapılmış, göz atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

hd 5450 veya 2.el den aynı fiyatta başka bir gpu alabilirsin. r7 250 üstü darboğaz yapar zaten

O işlemci bırak R7 250'yi HD5450'yi bile zor besler

HD 5450'de pek sorun olacağını sanmam.

Zira ondan baya bir güçlü ancak sadece directx 10'a kadar destekleyen hd 4830 (zamanının f/p kralıydı bu) ile ben 2.8 ghz HT pentium 4 kullandım 6 ay boyunca. Crysis oynamıştım high detayda akıcıydı. 1080p'de. Aklımda o kalmış, ama genelde çoğu oyunda bottleneck sorunu oluyordu.. sonradan q9550'ye geçmiştim hatta sistem yenileyip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 28 Mart 2015; 19:19:05 >

• Anakart ım ASUSTeK Computer INC. P5GD1-VM (Socket 775)
  • ArchilleSs kullanıcısına yanıt
    Tamam Radeon HD 5450 takabilirsin fiyatı takriben 100 tl civarlarında.
  • Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda aynı Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 2.gb ram Ekran Kartı Radeon X1050 Serises sistem bu Bütçem 300-350 TL arası Wolfteam da kasma Metin2de kasma oluyor Bide xmen wolverine gibi oyunlar icin Bütceme göre Parçalar önerirmisiniz.

• Şimdi bunları alsam wolfteam da veya fps oyunlarında kasma olurmu bide xmen wolverine gibi daha yüksek hangi oyunları kaldırır.
  • Emrcns06 E kullanıcısına yanıt
    Yüksek oyunların çoğunu düşük ayarlarda oynarsın :) wolfteami falanda yüksek ayarlarda oynarsın :)
  • Arakadaşlar bendede pentium dual core var cpu e6800 3.33 ghz ancak ekran kartım pek iyi değil ben nvidia gt 740 almaya karar verdim ancak dar boğaz olur mu pcı x16 varhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt740-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#ozellikler
     Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) Ekran Kartı Önerisi Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) Ekran Kartı Önerisi Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) Ekran Kartı Önerisi Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (2 CPUs) Ekran Kartı Önerisi

• Serkan 1910 S kullanıcısına yanıt
    GT740 ile ne işiniz var.220 liraya 2GB 7750 alın.Keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

GT740 ile ne işiniz var.220 liraya 2GB 7750 alın.Keyfinize bakın.

Önerin için sağol ama bana gt 740 daha cazip geldi ama sadece size bir sorum sistemi dar boğaz eder mi lütfen cevap verin
  • Serkan 1910 S kullanıcısına yanıt
    Basarili bir islemci darbogaz olmaz heralde olsa bile kafaya takilacak duzeyde olmaz sanirim :) 7770 suan cok ucuz bimeksde oneririm 279tl

http://m.bimeks.com.tr/Urun/138094

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.