Şimdi Ara

intel pentium g4560 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 çekirdekli 4 sanal çekirdek var. tıpkı i3 6100 gibi. ama fiyatı i3 6100 e göre bayağı uygun.
    ucuz pc toplayanlara önerilebilecek en iyi işlemci bence bu.

• sadece 2çekirdek üretimi sonunda kalktı galiba(eski g4400 ve g3258i öven intelcilerin yaşadığı takılmadan sonra:D)

2sanal ile desteklenmesi iyi olmuş takılmalar olmaz artık güzel bir ürün
  • Overclockmanyagı O kullanıcısına yanıt
    şu 75 eURO gümrüksüz geçişi kaldırmasaydılar süper olurdu. bu işlemcinin fiyatı 75 dolar. yani gümrüksüz alabiliyorduk eski sisteme göre ama artık her şeye gümrük ödemek zorunda bıraktılar.
    dolar kuruda yükseldi.
    halimiz gerçekten berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

şu 75 eURO gümrüksüz geçişi kaldırmasaydılar süper olurdu. bu işlemcinin fiyatı 75 dolar. yani gümrüksüz alabiliyorduk eski sisteme göre ama artık her şeye gümrük ödemek zorunda bıraktılar.
    dolar kuruda yükseldi.
    halimiz gerçekten berbat

aynen ha. bu alet yazın sonunda 180 lira edecekti. şimdi 3xx tl.

g4560, i3 6100 kadar iyi değil ama baya başarılı bir cpu olmuş. bunların benchmarklarına baya bir baktım sıralama şöyle;

g4560<g4600<i36100<g4620<i37100

rx 460 ve aşağısı için g4560 tam uyumlu diyebilirim. 1050 ti için en az g4600 öneriyorum.
  • peki bunlar nerede satılıyor kaby lake pentium işlemciler veya yeni zen amd işlemci alacağım düşük modelleri çıkarsa tabiki düşük güç tüketimi var ikisinde de
  • Bay Kaktüs kullanıcısına yanıt
    henüz gelmemişler Türkiye ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Amazondan alırım gelmez ise zen bi gelsin de karar vereceğim toplamışken son nesil olsn teşekkür bilgi için
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    H110 anakart ile sitenizden alırsak G4560 takabilmemiz için BIOS update yapıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itopya.com kullanıcısına yanıt
    Kendim için olmasa da bu soruyu eminim merak edenler olacaktı, cevap için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sy1907

http://www.teknobiyotik.com/intel-pentium-g4560-3-5ghz-3mb-cache-lga-1151-islemci.html
    http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-geforce-gtx1050-ti-g1-gaming-4g-4gb-gddr5-128bit-grafik-karti-gtx-1050-ti-g1-gaming-4g.html

bu ikisini aldım bakalım nasıl performans vericek

işlemciyi iyi fiyata almışsın da ekran kartına çok para vermişsin.

• sy1907 kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyoruz hocam.
  • İşlemci elime ulaştı. İlk testler çeşitli konu başlıklarında paylaştım. Genel anlamda memnun kalınacak bir işlemci. G4400 den geçişte, özellikle masaüstü, ofis, internet kullanımında bir fark yok. Ama çok kullanıcılı oyunlarda rahatlama oldu. Ama daha önce fx8300 kullanmıştım. O bana kağnı arabası gibi geliyordu. Özellikle masaüstü kullanımında, dosya işlemlerinde. Kasım kasım kasılıyor gibi geliyordu. Bunda dünya varmış diyorsunuz. Ama tabi mucize de beklemeyin. Ne kadar para o kadar köfte malesef.
  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapacağınız testleri Konu açıp paylaşır mısınız? Bende bu 2 sini almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.