Şimdi Ara

İntel pentium g3258

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İntel pentium g3258 işlemci aldım 3 tanede fan takılı bilgisayara.Asıl sorunumu gelicek olurcak işlemci çok sıcak üstelik oyunda felan deil normalde min:43 max:45 sizce bunun sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuky16 -- 26 Kasım 2014; 8:09:14 >

• Kasayı yan yatır düzelir.(ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Ben dün MSI h81m p33 anakart.
    İntel pentium g3258 işlemci aldım 3 tanede fan takılı bilgisayara.Asıl sorunumu gelicek olurcak işlemci çok sıcak üstelik oyunda felan deil normalde min:43 max:45 sizce bunun sebebi ne olabilir?

fan montajını doğru yaptığına eminmisin?bir ayağı falan boşta sallanırsa sıcaklığı etkiler..birde fan hızı ayarıda etikler,anakartın yüke(sıcaklığa)göre fan hızı değiştirme özelliğini açmışsan biostan, max 2000rpm dönecek fan 1000rpm dönebilir ve sıcaklık sana boşta yüksek görünür ama atıyorum işlemci 60 derece olunca fan tam hızında dönmeye başlıyorsa sorun yoktur elbette..kısaca bu özellik açık mı ve yükte sıcaklıklar ne durumda?
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Yükte deniyecek fırsatım ama ama büyük ihtimal işlemciyi takarken termal macun sürmeden ondan.
  • quote:

Yükte deniyecek fırsatım ama ama büyük ihtimal işlemciyi takarken termal macun sürmeden ondan.

boşta 45 derece iken fan hızı kaç rpm?
    http://i.hizliresim.com/zE8q7D.jpg sistem suan bosta asırı fazla geldi bana.
  • quote:

hwmonitor ,aida64 gibi birşey ile fan hızına bakarmısın birde

macun sürmedim demişsin,hiçmi macun yok,sıfır aldıysan stok fanın altında sürülü geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 26 Kasım 2014; 20:18:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    6 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam pm attım bi bakarsanız
  • quote:

bu resimde sistem boşta degil arka planda bişey çalışıyor. çekirdeklerin biri %23 digeri %34 yük altında sıcaklıklar normal. sorun yok
  • Senin o ftonda sistem bosta degil. Iskemcilerde yuk var. O yukde 40 45 sicaklik olablir. Ama bna klirsa yinede 35 lerde setretmesi gerek fan montajina dikkat edin. Tam otur massan isi yukselisi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aşırı değilde brz fazla normal degerler 35 45 arasindadir islemci soğutucusu almayı düşündünüz mü ?

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Hocam suanlık hayır 2-3 kişiye sordum yük altında 65 normal dediler bende gerek duymadım

• fuky16 kullanıcısına yanıt
    İyi hocam peki işlemciden memnunmusunuz ? Yani program acarken vs kasma donma yapiyormu sero çalışıyor mu ?

Tabiki benim dandik ekran kartıyla bile internette rahat rahat takılıorum ocsuz bide bugün lolde denicem bakalım nolucak

Tamam hocam deneyin :)

Hocam lolde en düşük ayarda 130 fps alıom
  • quote:

Hocam lolde en düşük ayarda 130 fps alıom

Olabilecek en max ayarda kaç fps ?

1sn deniyeyim
    en yüksek ayarda 30-40 arası
    kartınızın modeli nedir :D değerler iyi yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.