Şimdi Ara

### İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ### [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
7
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Crysis 3 gelince haber verirseniz sevinirim

Tabiki.
  • Bf4 testleri de geldi forumdaşlar.Yine full hd çözünürlük.1gb 7850
    Single player ,ultra ayarlar ve darboğaz yok.Fakat ben high ayarlarda oynamayı tercih ederim anlık fps düşüşleri olabiliyor çok sıklıkla olmasa da.
     ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]Bu arada mp oynarken özellikle 64 kişilik haritada gpu kullanımı %80'lere düşüyor.

• Buyrun bunlar da dirt3'ün.Yine full ayarlar darboğpaz yok çok akıcı bir oyun deneyimi.

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Ekran kartı 1 gb 7850.Ben full hd çözünürlükte darboğaz yaşamadım arkadaşlar.Buyrun farcry3

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

İncelemeniz için teşekkkür ederim.

Önemli değil.Bu işlemci 7850 ile darboğaz yapmadı ultra da birçok oyunda denedim.Fakat tam sınırda daha iyi bir kartı kaldırmaz orası kesin ben çok memnunum.
    Fotoları ilk mesaja ekleyebilirsin böyle karman çorman olmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

Ekran kartı 1 gb 7850.Ben full hd çözünürlükte darboğaz yaşamadım arkadaşlar.Buyrun farcry3

İncelemeniz için teşekkkür ederim.

Önemli değil.Bu işlemci 7850 ile darboğaz yapmadı ultra da birçok oyunda denedim.Fakat tam sınırda daha iyi bir kartı kaldırmaz orası kesin ben çok memnunum.
    Fotoları ilk mesaja ekleyebilirsin böyle karman çorman olmasın.

Konu güncellendi.

İncelemeniz için çok teşekkür ediyorum.

• inceleme için teşekkürler

belli ki pentium hala ben buradayım diyor

şaka bir yana kısıtlı çözünürlükte işlemciye daha çok yük binmesine rağmen gtx 660 ti ile baş etmeye çalışmış ve başarılı gözüküyor bence

güzel olan 1150 soket olması yani öncelikle daha çok miktar ekran kartına ve diğer bileşenlere yatırılır cüzzi miktara bu işlemci alınarak bir süre idare edilir yetmediği zaman ise i5 4670k ile i7 4770k gibi işlemcilere rahatlıkla upgrade yapılabilir

ki bu da anakart değiştirmeden uzun bir süre kullanıcıyı rahat ettirmeye yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlueN

inceleme için teşekkürler

belli ki pentium hala ben buradayım diyor

şaka bir yana kısıtlı çözünürlükte işlemciye daha çok yük binmesine rağmen gtx 660 ti ile baş etmeye çalışmış ve başarılı gözüküyor bence

güzel olan 1150 soket olması yani öncelikle daha çok miktar ekran kartına ve diğer bileşenlere yatırılır cüzzi miktara bu işlemci alınarak bir süre idare edilir yetmediği zaman ise i5 4670k ile i7 4770k gibi işlemcilere rahatlıkla upgrade yapılabilir

ki bu da anakart değiştirmeden uzun bir süre kullanıcıyı rahat ettirmeye yeter

Aynı bu düşünce ile almıştım işlemciyi şaşırttı resmen beni.

• Guzel bir inceleme olmuş,keyifle okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

Guzel bir inceleme olmuş,keyifle okudum.

Beğenmenize sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

far cry 3 full hd de ne kadar fps goruyor

fc3 'de forumdan bir arkadaşımız full hd'de test yapmış ilk mesaja editledim bakabilirsiniz.
  • 240 TL'ye 2.el Gigabyte 880GA-UD3H + Phenom ii x4 965 ve 2x2 Dual Kit ram almasaydım, g3220'li hd7770'li bir sistem kuracaktım.
    İnceleme güzel olmuş takip, farklı oyun incelemeri de bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

240 TL'ye 2.el Gigabyte 880GA-UD3H + Phenom ii x4 965 ve 2x2 Dual Kit ram almasaydım, g3220'li hd7770'li bir sistem kuracaktım.
    İnceleme güzel olmuş takip, farklı oyun incelemeri de bekliyoruz.

Şu sıralar inanın oyun oynamaya pek vaktim olmuyor , olsa cod : ghost , crysis 3 , nfs rivals gibi oyunları test edicem ama vaktim yok.İnşallah yarın cod ghost ve nfs rivals'i burayada yükleyeceğim.
  • Hocam masaüstü kullanımda 2 çekirdek olması sıkıntı yaratıyor mu?Kopyalama hızı, windowsun açılış hızı, birden çok uygulamayı aynı anda kullanma vs gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Hocam masaüstü kullanımda 2 çekirdek olması sıkıntı yaratıyor mu?Kopyalama hızı, windowsun açılış hızı, birden çok uygulamayı aynı anda kullanma vs gibi.

Net olarak cevaplayayım.
    Ben şuan i5 4570 kullanıyorum masaüstü performansı olarak inan fark yok denecek kadar az.
  • quote:

quote:

Hocam masaüstü kullanımda 2 çekirdek olması sıkıntı yaratıyor mu?Kopyalama hızı, windowsun açılış hızı, birden çok uygulamayı aynı anda kullanma vs gibi.

Net olarak cevaplayayım.
    Ben şuan i5 4570 kullanıyorum masaüstü performansı olarak inan fark yok denecek kadar az.

Çok sağolun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam günlük işlemlerde fx 8150 den daha iyi oldugunu size söyleyebilirim.Birtek oyunlarda biraz geride kaldı.Oda ekran kartım bmw , işlemci tofaş oldugu için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Hocam günlük işlemlerde fx 8150 den daha iyi oldugunu size söyleyebilirim.Birtek oyunlarda biraz geride kaldı.Oda ekran kartım bmw , işlemci tofaş oldugu için :)

şu anda g3220 kullanıyorum.ekran kartsız mafia 2 yi oynuyorum:)
    intel her zaman bu işin önünde bence.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    çarpan kilidi açık oc için 20 yıl hedıyesı g3258 cıktı onun ıcın ne dıosunuz

biliorum inceledım tek tek g 32220 cok ovulmus fiyatı da uygun 150 lira vatanda

g3258 190 liraydı

r7 260x veya hd 7770ghz edition ile bu ayarlarda kartlar ıle uygun oluırmu?
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    günlük işlemlerde fx8150 den nasıl iyi merak ettim. yakın zamanda fx6300 almayı planlıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progrock -- 3 Ekim 2014; 9:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakırizmir

çarpan kilidi açık oc için 20 yıl hedıyesı g3258 cıktı onun ıcın ne dıosunuz

biliorum inceledım tek tek g 32220 cok ovulmus fiyatı da uygun 150 lira vatanda

g3258 190 liraydı

r7 260x veya hd 7770ghz edition ile bu ayarlarda kartlar ıle uygun oluırmu?

g3258'i kullanmadıgım için bilemiyorum , açıkçası işlemciler'den baya bi uzak kaldım şuanki yeni nesil işlemcilerin hangisinin hangisinden daha performanslı oldugunu bile bilmiyorum şuanda.

g3220 övüldüğü kadar var , gerçekten çok iyi bir işlemci ve beni çok şaşırttı oyunları oynarken.Aslında fx 8150 faciasından sonra amd'den çok tiksinmiştim , kullanasım gelmiyordu.FX 6300 ı forumda çok övüyolardı ondan alıcaktım sonra zaten amd kullandım birde inteli deniyim dedim ve iyikide denemişim.
    FX 6300 çok çekirdek destekli oyunlarda ve programlarda elbette g3220 den az da olsa önde olucaktır.Ama 1 ya da 2 çekirdek destekli oyunlarda amd nin intel'i geçmesine olanak bile yok.Gerçi günümüzde çıkan oyunların çoğu artık çok çekirdek destekliyor ancak amd yinede 4 çekirdekli intel işlemcilerin gerisinde kalıyor.

Bana göre amd pişmanlıktır , bütçeyi azdaha zorlayıp almışken intel alınmalı ama imkan yoksa tabiki amd nin işlemcileride tam fiyatına göre , alınabilinir bence.Büyük konuşmak istemem o yüzden inşallah birdaha amd kullanmamı gerektiricek bir durumum olmaz.

O seçtiğiniz ekran kartlarıyla rahat bir şekilde darboğaz yapmadan kullanabilirsiniz , çünkü gtx 660 ti gibi bir kartla çok büyük darboğazlar yaşamıyordum ben.Birtek battlefield 4 de biraz anlık donmaları fazla yaşadım sebebide işlemcinin aynı anda ekran kartıyla oyuna yetmemesi olarak diye düşünüyorum.

Kısaca seçtiğiniz ekran kartlarıyla rahat rahat oyunları oynarsınız.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.