Şimdi Ara

### İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ### [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
7
Favori
8.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen hafta G2020 den i3 2100 e gectim gpu kullanimini ilk kez 100 de gordum.. Bf3 de ve bf4 multide high ayarda 1366x769 de 40-50-60 fps genelde 50 ye yakin oynuyorum... Kasmalar yok oldu... 4 tokmagin gucu

Not: gelin sizle bir calisma yapalim... 3dmark 11 olsun bf3 olsun bf 4 olsun multiplayerda ayni serverda SS alalim konusunu acalim. Benim ejran kartim 5770... Buradan islemciyi pentium alip 6850 vs mi almali yoksa bu duzeni mi yapmali kararbir sonuca varalim... Forum icin de guzel bir yol gosterici olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır desibel S kullanıcısına yanıt
    Hocam bi izah edeyim...

İslemciye su anda 100 yuk binsin... Biz de 30 fps alalim 1024x768 de... Biz bunu full hd ye alinca islemciye 70 yuk binmeyecek... En az 100 yuk binecek belki daha fazla ama ekran kartina onceden 50 yuk binerken son durumda 200 yuk binincr gpu kullanimi 100 olacak... Bu yuzden cpu artik dar bogaz yapamayacak hale gelecek belki cpu kullanimi 90 a dusecek... Ama ilk basta aldigimiz 30 Fps den KESİNLİKLE DAHA YUKSEK FPS ALAMAYACAGİZ.......

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Gecen hafta G2020 den i3 2100 e gectim gpu kullanimini ilk kez 100 de gordum.. Bf3 de ve bf4 multide high ayarda 1366x769 de 40-50-60 fps genelde 50 ye yakin oynuyorum... Kasmalar yok oldu... 4 tokmagin gucu

Not: gelin sizle bir calisma yapalim... 3dmark 11 olsun bf3 olsun bf 4 olsun multiplayerda ayni serverda SS alalim konusunu acalim. Benim ejran kartim 5770... Buradan islemciyi pentium alip 6850 vs mi almali yoksa bu duzeni mi yapmali kararbir sonuca varalim... Forum icin de guzel bir yol gosterici olur :)

Olabilir fakat bf4 orign'de yok benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hocam bi izah edeyim...

İslemciye su anda 100 yuk binsin... Biz de 30 fps alalim 1024x768 de... Biz bunu full hd ye alinca islemciye 70 yuk binmeyecek... En az 100 yuk binecek belki daha fazla ama ekran kartina onceden 50 yuk binerken son durumda 200 yuk binincr gpu kullanimi 100 olacak... Bu yuzden cpu artik dar bogaz yapamayacak hale gelecek belki cpu kullanimi 90 a dusecek... Ama ilk basta aldigimiz 30 Fps den KESİNLİKLE DAHA YUKSEK FPS ALAMAYACAGİZ.......

Ama daha iyi bir oyun deneyimi olacak.
    Ekran kartının hakkını vermiş olacağız.Bu sayede gpu %40 larda kalmayacak.Cpu %100 e gelip takılmalar yaşamayacağız.
  • Bu işlemci ile ilgili her mesajın altına gtx670'e bile darboğaz yapmaz diyen bi arkadaş vardı o geldi aklıma şimdi.
  • 1 ay kadar bu işlemciyi kullandım. İyi bir işlemci alana kadar sistemi açsın diye almıştım sadece. Hiç bir beklentim yoktu . Sonuçta 159 lira vermiştim ne beklenirdi ki. Ama öyle olmadı. BF4 kurdum HD 7950 ekran kartımla ultra ayarda çok rahat oynadım. Çok nadir 2 dakikada bi takılma oluyodu (çözünürlük 1360x768). Onuda hissetmek için dikkat etmek lazım. Velasılkelam. Düşük bütçeniz varsa ve oyun oynamak istiyosanız tercih edebilirsiniz. Zaten bu işlemciyi alan insan gidipte ultra ayarda oyun oynamaz. Low, medium gibi ayarlarda sizi yarıyolda bırakacağını sanmıyorum ve uygun fiyatlı sistem toplayanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Üzerindeki stock HD graphics ekran kartı ilede çok rahat medium ayarlarda League Of Legends oynayabilirsiniz. Mesela
    150TL işlemci +120 lira anakart +100 lira Psu'lu kasa +80 lira ram= 450 liraya günlük her işinizi hızlı bir şekilde halledicek bir bilgisayar alabilirsiniz. Sizi asla üzmez. Gidipte Crysis oynamayacaksanız tabi :D .

• çözünürlügünüz yüksek olsaydı darbogaz ve anlık donmalar daha az olurdu.
  • Intel'in acik ara en iyi f/p islemcisi G3220, performansi kisitli ama fiyatinin cok uzerinde oyun performansi oldugunu toms hardware'de bir arastirmada gormustum.

Burada da teyit etmis olduk, basligi acan arkadasa da tesekkurler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 22 Nisan 2014; 21:21:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

çözünürlügünüz yüksek olsaydı darbogaz ve anlık donmalar daha az olurdu.

Evet bunun farkındayım ama yapıcak bişeyim yok , monitörmü alayım , işlemciyi 4670k ya mı yükselteyim bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

Intel'in acik ara en iyi f/p islemcisi G3220, performansi kisitli ama fiyatinin cok uzerinde oyun performansi oldugunu toms hardware'de bir arastirmada gormustum.

Burada da teyit etmis olduk, basligi acan arkadasa da tesekkurler :)

Yorum yaptığınız için ben teşekkür ederim.
  • Düşük çözünürlükte işlemciye çok yük bindiği tam bir şehir efsanesi !

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Düşük çözünürlükte işlemciye çok yük bindiği tam bir şehir efsanesi !

Profil şekil , önümden çekil !

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]
  • Herzaman derim %60 e.kartı %20 işlemci %20 de diğer bileşenler etki eder oyun performansına.

• Ekran kartı 1 gb 7850.Ben full hd çözünürlükte darboğaz yaşamadım arkadaşlar.Buyrun farcry3

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

Orijinalden alıntı: Negat1ve

Bende de g2020 var güzel işlemci ya Pentium'dan vazgeçemedim 15 senedir

Yorumunuzu yeni gördüm , evet bende baya bi küçümsüyodum ama canavar çıktı işlemci , ekran kartım daha düşük olsa , çözünürlükte yüksek olsaydı tadından yenmezdi.

Yanlış düşünüyorsun ekran kartın ve çözünürlüğün daha yüksek olsa işlemciden çok daha iyi performans alırdın yüksek çözünürlüklerde CPU un üstüne çok daha az yük biniyor yurtdışı forumlarda GTX 670 ile sizinkinden çok başarılı sonuçlar alıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

çözünürlügünüz yüksek olsaydı darbogaz ve anlık donmalar daha az olurdu.

Evet bunun farkındayım ama yapıcak bişeyim yok , monitörmü alayım , işlemciyi 4670k ya mı yükselteyim bilemedim.

Kesinlikle oyun oynamak ise maksadın monitör derim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis 3 ve ets2 incelemeside yaparsanız tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Crysis 3 ve ets2 incelemeside yaparsanız tadından yenmez

ets2 yi oynadım aslında son ayarlarda 75 fps sabit vysnc açık yani , bi kasma yok , crysis 3 ve call of duty : ghost'u 1 hafta sonra incelemeyi düşünüyorum , akk olunca yavaş indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Ekran kartı 1 gb 7850.Ben full hd çözünürlükte darboğaz yaşamadım arkadaşlar.Buyrun farcry3

###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ] ###  İNTEL PENTIUM G3220 ( 4.NESİL HASWELL ) İNCELEME ###  [ GTA 5 İNCELEMESİ GELDİ ]

İncelemeniz için teşekkkür ederim.

• Crysis 3 gelince haber verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.