www.asus.com/product.aspx?P_ID=ddltSELnnQF3aRSz&templete=2 Anakartın sitesi bu cpu support list e bakabilirsin.Pentium d 840 dan başka işlemci desteklemiyor.core mimarili e2000 e5000 dahi serili işlemcilerden hiçbirini desteklemiyor.tavsiyem sıfıra yada ikinci elden g31 chipset anakart ve e5200 al bayağı fark olur ve 9600gt in rahatlar.
Pentium d dual core değilmi? :S Ben öyle sanıyordum. Peki ondan alsam birşey farkedermi_?
quote:
Orijinalden alıntı: linkinpark26 Pentium d dual core değilmi? :S Ben öyle sanıyordum. Peki ondan alsam birşey farkedermi_?
Pentium d alma performansı çok kötü almana değmez.
suan bende 2 tane ddr2 667 mhz ram var. bide pcı 16 girişli ddr2 ekran kartı var. Bunlara ve çift çekirdek işlemciye uyumlu ana kart bulabilirmiyim? Eğer varsa ne kadardır?
o anakarta 45nm işlemci takamazsın alman gereken eski tip dual core yada core 2
Orijinalden alıntı: AnseLmo82 o anakarta 45nm işlemci takamazsın alman gereken eski tip dual core yada core 2
e5200 de alsan çalıştırmayacaktır
tavsiyem bulabilirsen E2200 yada E2220 alman
adamın anakartının Destek listesinde e2200 falan yok yanlış bilgi verme.
Ozaman en iyisi kendime ram ve ekran kartıma ve çift çekirdek işlemciye uygun bir ana kart almak...Biraz araştırdım GIGABYTE G31M-ES2L-1600FSB DDR2 16X i buldum. Ramin mhz nede uygun, ekran kartınada uygun,Pentium, dual core,core2 falan uyumlu. Fiyatıda iyi 100 tl. Siz ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: linkinpark26 Ozaman en iyisi kendime ram ve ekran kartıma ve çift çekirdek işlemciye uygun bir ana kart almak...Biraz araştırdım GIGABYTE G31M-ES2L-1600FSB DDR2 16X i buldum. Ramin mhz nede uygun, ekran kartınada uygun,Pentium, dual core,core2 falan uyumlu. Fiyatıda iyi 100 tl. Siz ne dersiniz?
G31M S2L sıfırı 85 lira e5300 de 125-135 lira sıfırı.www.teknofiyat.com dan bakabilirsin yada ikinci elden bakabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme