Şimdi Ara

İntel Pentium Dual Core...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pentium Dual core almayı düşünüyorum. Aslında Core 2 duo alıcaktım da ana kartım sanırım bunu desteklemiyormuş (Asus P5SD2-x)

Bendeki işlemci şuan intel pentium (R) 4 3.0 ghz

Yeni nesil oyunları oynarken fazla kasıyor. Dual core alsam düzelirmi?

Diğer Sistem özelliklerim:

Ram: 3 gb

Ekran kartı: Nvidia GeForce 9600 gt (1gb)

• e5200 falan al bari
  • www.asus.com/product.aspx?P_ID=ddltSELnnQF3aRSz&templete=2
    Anakartın sitesi bu cpu support list e bakabilirsin.Pentium d 840 dan başka işlemci desteklemiyor.core mimarili e2000 e5000 dahi serili işlemcilerden hiçbirini desteklemiyor.tavsiyem sıfıra yada ikinci elden g31 chipset anakart ve e5200 al bayağı fark olur ve 9600gt in rahatlar.
  • Pentium d dual core değilmi? :S Ben öyle sanıyordum. Peki ondan alsam birşey farkedermi_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark26
    Pentium d dual core değilmi? :S Ben öyle sanıyordum. Peki ondan alsam birşey farkedermi_?

Pentium d alma performansı çok kötü almana değmez.
  • suan bende 2 tane ddr2 667 mhz ram var. bide pcı 16 girişli ddr2 ekran kartı var. Bunlara ve çift çekirdek işlemciye uyumlu ana kart bulabilirmiyim? Eğer varsa ne kadardır?
  • o anakarta 45nm işlemci takamazsın alman gereken eski tip dual core yada core 2

e5200 de alsan çalıştırmayacaktır

tavsiyem bulabilirsen E2200 yada E2220 alman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82
    o anakarta 45nm işlemci takamazsın alman gereken eski tip dual core yada core 2

e5200 de alsan çalıştırmayacaktır

tavsiyem bulabilirsen E2200 yada E2220 alman

adamın anakartının Destek listesinde e2200 falan yok yanlış bilgi verme.
  • Ozaman en iyisi kendime ram ve ekran kartıma ve çift çekirdek işlemciye uygun bir ana kart almak...Biraz araştırdım GIGABYTE G31M-ES2L-1600FSB DDR2 16X i buldum. Ramin mhz nede uygun, ekran kartınada uygun,Pentium, dual core,core2 falan uyumlu. Fiyatıda iyi 100 tl. Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark26
    Ozaman en iyisi kendime ram ve ekran kartıma ve çift çekirdek işlemciye uygun bir ana kart almak...Biraz araştırdım GIGABYTE G31M-ES2L-1600FSB DDR2 16X i buldum. Ramin mhz nede uygun, ekran kartınada uygun,Pentium, dual core,core2 falan uyumlu. Fiyatıda iyi 100 tl. Siz ne dersiniz?

G31M S2L sıfırı 85 lira e5300 de 125-135 lira sıfırı.www.teknofiyat.com dan bakabilirsin yada ikinci elden bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.