|
Bildirim
Intel tez zamanda batması dileğiyle.
|
İntel batınca ne olacak? Amd o işlemcileri öyle kısa kısa verir ki İntel daha iyiydi diye ağlamaya başlarsınız. İntel yine toparlar merak etmeyin ama amd imiş intel miş tekel olmamalı.
|
Ben x86 mimarisi bir işlemci kullanmayı bırakalı 20 sene olmuştur.
Benim için intelin batışı bir sorun teşkil etmez. Piyasada talep olursada.Intel batışı ile bir başka oyuncu çıkar üretir. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
X86 ne alaka şimdi. Hadi alakalı diyelim 2005 yılında x86 çöp müydü de bıraktın ? Saçma sapan yorumlara gerek yok. Açtığın konuyla konuyu çekmeye çalıştığın yer mantık dışı.. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 21 Ağustos 2025; 11:09:07 > |
Bu arkadaş normal değil blocklayıp geçebilirsiniz sırf rütbe kasmak için yazıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.önceki haberde %65 denmişti. oyuncak değil bu değer. bu haber doğruysa 10 çip basılıyor 9'u yanıyor demektir ki ben önceki haber bile yalan o kadar yüksek oran olamaz demiştim. |
sorunlar sürüyor..... hahahah beter olsunlar |
![]() Intel Xeon Clearwater Forest "E-Core" CPU series on Intel 18A node to feature 288 cores - VideoCardz.com https://videocardz.com/newz/intel-xeon-clearwater-forest-e-core-cpu-series-on-intel-18a-node-to-feature-288-cores |