intelinki de p4 3gh olan modelini kıyasladığımızda amd üstün gibi. Ama neden ikisinin de ön belleği falan aynı (512kb)
ben de AMD'ciyim ama fiyat farkı arz talep oranından dolayı farklı
quote:
Orjinalden alıntı: T MAC 4
p4 te kullandık sempronda kullanıyorum fakat p4 1400 daha hızlıydı. onunda cahsesi 256 dı fakat sempronun 284 olmasına rağmen p4 10000 basar! iklisidendede 800 mzlik ram kullandık fakat p4 basarr!
SEN OLAYI SADECE CPU İLE SINIRLAYAMAZSIN. KULLANDIĞIN RAMLER BELKİ AMD İLE STABİL ÇALIŞMIYODU???? YA DA AYNI ŞEKİLDE ANAKART DAN DA OLABİLİR!!! SADECE İŞLEMCİ KIYASLAMA. KOMPONENTLER NELERDİ TEK TEK YAZ DA BİZ DE ANLAYALIM BAKALIM
quote:
Orjinalden alıntı: MHos
bir de Intel 3.0 ghz tmm model ismi ve de hızı 3.0 ghz ok ama AMD de AMD 3000 modeli sadece model ismi olarak geçiyor gerçek hızı deil Merak ettiğim konu AMD 3000 Intel 3.0 ghz de kaça tekamul ediyor
Benim bildiğim kadarıyla amd full üretim kapasitesinde piyasanın max olarak %25ini karşılayabiliyormuş. Bu durumda intelin zaten piyasaya hakim olması ve fiyatlarını daha rahat belirleyebilmesi çok doğal. Bu verdiğim yüzde için tabi bir kaynağım yok ne kadar doğrudur bilemiyorum. IT sektöründe çalışan bir uzmandan duymuştum. Eğer durum gerçekten böyleyse fiyat farkı için basit bir açıklama olabilir.
of bea , başlığı görünce tamam kavga var diye girdik. bu ne kardeşim, cahil dövüşüne dönmüş olay. ağız tadıyla bi kapışamıcaz mı.
quote:
Orjinalden alıntı: marcodemir
TAMAMEN ISITMA PROBLEMİNDEN İNTEL İŞLEMCİLERİN BÜYÜK ISITMA PROBLEMLERİ OLMAZKEN AMD İŞLEMCİLERİN NERDEYSE HEPSİNDE ISI PROBLEMİ MEVCUT
İNTEL in 3.8 ghz lik işlemcisinin ısı yayılımı 115 watt iken AMD nin 64 bit işlemcileri 3 watt gibi ısı yayarken sen nasıl oluyorda bunu söyleyebiliyosun.AMD nin problemleri eskide kaldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme