Şimdi Ara

İntel işlemci güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende i5 450m işlemci var ve ben bunu driverini güncelleştirmek istiyorum bunu intelin sitesinden bulamadım biri yardımcı olabilir mi :/

• İşlemcinin driver güncellemesi diye birşey olmaz. Başka birşeyi kasteddin galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İşlemcinin driver güncellemesi diye birşey olmaz. Başka birşeyi kasteddin galiba.

Turbo Boost Technology Driver'den bahsediyor.

Burdan indirin..
  • yok turbo boost değildi de can you run it te işlemci driver ı eski gözüküyor onun için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkebey1905

yok turbo boost değildi de can you run it te işlemci driver ı eski gözüküyor onun için soruyorum

Aygıt yöneticisini SS olarak atarmısınız bakayım..
  • chipset driverini yükle
  • quote:

İşlemcinin driver güncellemesi diye birşey olmaz. Başka birşeyi kasteddin galiba.

yanlış ! şimdiki amdlerde varmı bilmiyorum fakat eskiden amd işlemcilerine güncelleme sunardı işlemci güncelleme elbette vardır intel çıkarmıyor o ayrı konu intel hangı işlemcisine destek oluyor ki üretip üretip satar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    işlemci anakart pc güncellemek
    11 yıl önce açıldı
    AMD İşlemci+Anakart+Ram
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

yanlış ! şimdiki amdlerde varmı bilmiyorum fakat eskiden amd işlemcilerine güncelleme sunardı işlemci güncelleme elbette vardır intel çıkarmıyor o ayrı konu intel hangı işlemcisine destek oluyor ki üretip üretip satar

Xp sp3'deki Amd 'sürücü' hatasını biliyor musun? Google'a bir gözat. Aslında demek istediğim şu, işlemci sürücüsü yoktur demedim mesajımı okuduysanız, sadece üreticiler tarafından driver güncellemesi diye bir kavram yoktur dedim. İşletim sistemi bunu zaten sağlar, Windows'da İntel, Amd için bunu represente eder, tanır, kernel ile bağdaştırır.

Bana Amd 'işlemci' driver güncellemesini iddia ettiğin gibi örnek bir link gönderir misin? Chipset değil, özel monitoring ve soğutma işlemleri için kullanılan driver (cool n quiet ve turbo boost-intel) değil, sadece işlemci!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ağustos 2012; 1:53:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Xp sp3'deki Amd 'sürücü' hatasını biliyor musun? Google'a bir gözat. Aslında demek istediğim şu, işlemci sürücüsü yoktur demedim mesajımı okuduysanız, sadece üreticiler tarafından driver güncellemesi diye bir kavram yoktur dedim. İşletim sistemi bunu zaten sağlar, Windows'da İntel, Amd için bunu represente eder, tanır, kernel ile bağdaştırır.

Bana Amd 'işlemci' driver güncellemesini iddia ettiğin gibi örnek bir link gönderir misin? Chipset değil, özel monitoring ve soğutma işlemleri için kullanılan driver (cool n quiet ve turbo boost-intel) değil, sadece işlemci!..

cok pardon sen haklisin ben karıştırdım devreleri :) bende o zamanlar xp kullanırken amd sürücüler vermişti ondan bahsediyorum yanlis hatırlamıyorsam bi kac defa vermişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.