Şimdi Ara

İntel in konferansına katıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Ege Üniversitesinde gerçekleşen konferansa katıldım.Konuşmacılar intel türkiye genel müdürü,microsoft türkiye genel müdürü,vatan bilgisayar patronu hasan vatan vardı.

hepsine teker teker soru sordum.

intel genel müdürüne sorduğum soru android&intel gelişmeleri nelerdir?

aldığım cevap ise intel&android ortaklığını ilerleyen zamanlarda göreceğiz diye bir cevaptı

microsoft genel müdürüne sorduğum soru microsoft son kullanıcılardan ne zaman para almaktan vazgeçicek?reklam gelirlerinden kazanamazmı?

soruma cevap alamadım.

w8 için oyun geliştiren arkadaşın sorusu ise w8 için geliştirdiği uygulamanın apple store ve google playde paylaşamacağından yakınıyordu.
    aldığı cevap ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz oldu.

bir arkadaş open office den bahsetti.birkaç arkadaş yüksek fiyatlardan bahsetti.

aldığımız cevap 40000 kişi çalışıyor bunlar karşılamamız gerekiyor gibi bir cevap alındı.

Hasan vatan markalar ve bankalarla olan ilişkisinden aldığı kazançları anlattı.%25 indirimlerden bahsedildi.Yazın fiyatı şişip sonra %25 indirime giren kampanyayı hazırlayanların şuanda yanında çalışmadığından bahsetti.

Hasan vatana olan sorum ise Bugün media markt 3 yaş gününü kutluyor sizde karşı atak yapacakmısınız idi.

Cevabı ise stok adedi düşük oluyor 50 kişiye satıyorlar gerisinden küfür yiyorlar oldu.

• Yeni işlemciler çıkıcak mı diye sorsaydın
  • Çok kaçamak cevap vermişler, pek kayle almamışlar sizi
  • Cevabı ise stok adedi düşük oluyor 50 kişiye satıyorlar gerisinden küfür yiyorlar oldu.

Bu güzelmiş :)
  • Keske benim de soru sorabilme, gorusme sansim olsaydi. Kiskandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tırıvırıdan bir konferans olmuş.linux konferansı gibi küfür etseydin bari o zaman stratejilerinde bir düzelme olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Cevabı ise stok adedi düşük oluyor 50 kişiye satıyorlar gerisinden küfür yiyorlar oldu.

Bu güzelmiş :)

hasan vatan baya bir kafa adammış.sunumunun başlangıcında arkadaşlarımın benim hakkında düşündükleri ailemin annemin babamın çalışanlarımın benim hakkımda düşündükleri aslında olan gibi fotolar paylaştı.çalışanlarınkinde ofiste bacak bacak üstüne atmış uyuyor.müşterilerinkinde yazıcıdan beyaz kağıt veriyor para basıyor.arkadaşlarımkinde ferraride bu ve 4 güzel manken ablamız fln vardı .ferrarinin öyküsünüde anlattı sanırım casper yada hp den gelmiş firma ismini söylemedi.demiş ben sizin kaç tane ürününüzü satıyorum yılda 100 demi seneye kaç satarım demiş 125-130 demiş.Bunun üzerine oda demiş 250 satarım sizde bana ferrari verirsiniz demiş ferrari oradan gelmiş.2. işyerinin kirasını reklamlardan kazandığını anlattı.çoğu reklamını bedavaya getirdiğini anlattı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Keske benim de soru sorabilme, gorusme sansim olsaydi. Kiskandim

güzeldi konferans başlamadan önce balona yumruk attırdıkları olay oldu.kazanana casper ultrabook hediye ettiler.Hasan vatana soru sorduğum için ise hasan vatanın kitabını verdiler.birde microsoft not defteri aldım aslında aklımdan geçen bardaktı fakat kalmamış galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruschetta

Yeni işlemciler çıkıcak mı diye sorsaydın

ultrabook a önem veriyorlar şuan 12 nm işlemci üretebilcek bi fabrika açacaklarından bahsetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

ultrabook a önem veriyorlar şuan 12 nm işlemci üretebilcek bi fabrika açacaklarından bahsetti

22 nm değil miydi o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

tırıvırıdan bir konferans olmuş.linux konferansı gibi küfür etseydin bari o zaman stratejilerinde bir düzelme olurdu

linux konusu acmak istedim fakat google hakkinda bile en ufak bir konuusma yapmadilar. konferansi isletme fakultesi duzenledigi icin intel amca genc girisimciler genc girisimciler dedi dedi bir arkadas sizde isinizi birakip girisimci olmak istermisiniz dedi buna cevap vermiyim bn diyip siyrildi konudan

• quote:

Orijinalden alıntı: killforyou09

quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

22 nm değil miydi o ?

şuanki teknoloji 22nm yeni açılcak yer 12 nm üretim yapabilecekmiş
  • birdaha baktım konferansın asıl genel amacı girişimcilik başlığı altında toplanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.