Şimdi Ara

İntel i7 2600 kaç sene daha gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel i7 2600 3.4 ghz kaç sene daha gider ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben i7 960 kullanıyorum hala daha gidiyor, seninkiside gider.

• şuan için işlemciler yerinde sayıyor. i7 2600 hala güncel işlemcilerde aman aman bir gelişme olmadıkça daha uzun süre taşır
  • Hazır değinmişken, ben beni en az 4 sene götürecek bir bilgisayar topluyorum. Seneye Bilgisahar mühendisliği okuyacağım inşallah işlemci kabiliyeti yüksek bir pc bakıyorum şu sıralar. BF3-4 gibi oyunlarda oynayacam tabi i7 2600k 4 sene gider mi ne dersiniz? yoksa 3770k alsam çok fark eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazogluk -- 2 Mayıs 2014; 11:08:53 >
  • 2-3 yıl daha rahat atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Intel i7 2600 3.4 ghz kaç sene daha gider ?

4 senesi var rahat
  • Peki işlemcim gtx 880 maxwell çıktığı zaman darboğaz yaparmı o ekran kartını çıkınca almayı düşünüyorumda şu an gtx 580 kullanıyorum ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki işlemcim gtx 880 maxwell çıktığı zaman darboğaz yaparmı o ekran kartını çıkınca almayı düşünüyorumda şu an gtx 580 kullanıyorum ?

Çıkınca değiştirirsin.Keşke çarpan kilidi açık bir işlemci alsaydın.Çoğu 2600k 4.7nin üstüne çıkıyor.4.7de 2 senesi daha vardı her karta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Peki işlemcim gtx 880 maxwell çıktığı zaman darboğaz yaparmı o ekran kartını çıkınca almayı düşünüyorumda şu an gtx 580 kullanıyorum ?

Çıkınca değiştirirsin.Keşke çarpan kilidi açık bir işlemci alsaydın.Çoğu 2600k 4.7nin üstüne çıkıyor.4.7de 2 senesi daha vardı her karta.

Malesef alamadım k'yı o sırada vatanda kalmamıştı
    şimdi yeni işlemci desen anakart masrafıda çıkacak türkiyede stok bile sıkıntı

• Ben de i7 860 kullanıyorum halen, 3.7'de şu an. Sen de 4ghz'e fln çıkarabilirsin rahat. Malesef ki amd'ler darboğaza meyilli bence sen sıkıntı etme.

Intel&amd'nin yeni serileri gelsin bakalım kafama yatarsa değiştiririm. Ya da şimdikiler ucuzlarsa 2.el çakarım yine.

• Kafadan ,3 sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: _999_

Ben de i7 860 kullanıyorum halen, 3.7'de şu an. Sen de 4ghz'e fln çıkarabilirsin rahat. Malesef ki amd'ler darboğaza meyilli bence sen sıkıntı etme.

Intel&amd'nin yeni serileri gelsin bakalım kafama yatarsa değiştiririm. Ya da şimdikiler ucuzlarsa 2.el çakarım yine.

Yeni işlemci alayim diyorum param bile var alcak ama yok abi 3-4 senedir birbirinin kopyası işlemcileri her seferinde yeni mimari diye millete kakalıyor intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 2 Mayıs 2014; 20:43:54 >
  • 3 sene rahat gider i7 2600.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

3 sene rahat gider i7 2600.

Yakında gelecek Gtx 880'de darboğaz yaparmı acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.