Şimdi Ara

Intel i5 4200m 3ds/cad performansı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar notebook almaya karar verdim, acer v3-772g nin i5 4200m işlemcili modeli var aklımda. Bu işlemci çok profesyonel olmamakla birlikte 3ds max autocad gibi programlarda orta seviye renderları kaldıracak güçte midir? Bilenler yardım edebilirse çok memnun olurum...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeOldTimes -- 22 Ocak 2014; 0:14:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Autocad-solidworks-catia için yeterli. 3dsmax'ta ise render'ı yine biraz uzun sürse de orta seviye için yeterli denilebilir ancak i7 alınsa epey fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 22 Ocak 2014; 0:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Autocad-solidworks-catia için yeterli. 3dsmax'ta ise render'ı yine biraz uzun sürse de orta seviye için yeterli denilebilir ancak i7 alınsa epey fark eder.

Yorumunuz için teşekkür ederim. i7 yi ben de almak isterdim açıkçası ama fiyatlar uçtuğundan el mahkum bu modeli alabilirim :) 3ds max için de zaten daha gelişim aşamasında sayılırım, ileride gelir elde etmeye yönelik olursa tabi i7 li bir notebook hatta kasa kaçınılmaz olur :)

• Anladım. Bütçeniz tam olarak nedir bir de ben bakayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Anladım. Bütçeniz tam olarak nedir bir de ben bakayım..

Bütçem şu an max. 2200-2300 lira . 2400-2500 anca edicek makinalar 3000-3100 e çıktığından beri beklemedeyim :)

• MSI CX61 2OD-231XTR Core i7-4702MQ 8GB 1TB GT740M 2GB 15.6" FreeDos
    http://www.sanalmarketim.com/msi-cx61-2od231xtr-core-i74702mq-8gb-1tb-gt740m-2gb-156-freedos/p_51356/

Ekonomik iyi bir laptop.
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Bu 1366x768 çözünürlüklü bilgisayarlar kafama yatmıyor pek, aynı sitede msi ın ge60 var o nasıldır? Tabi 2500 lira ama düşmesini beklesek sıkıntı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JustLikeOldTimes kullanıcısına yanıt
    İşlemci önemli sizin için. ge60 oyunlar için daha uygun yüksek ekran kartı nedeniyle. Çözünürlük konusunda biraz haklısınız ancak bence yeterli o ekran için o fiyata.

Ge60'ı eksenbilgisayarda 2500'e göremedim. Başka bir yerde o civarda var gerçekten iyi bir laptop.
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe295xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_51370/

i7 full hd ekranlı şunu buldum :http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=459745&lang=tr-TR#.Ut-TqhBait8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 22 Ocak 2014; 11:47:46 >

Bayağı arada kaldım şimdi :) monster da iyi gözüküyor gerçi yerine gidip test edebilirsem güzel olur. Ekran kartı 3d/cad programlarında ne derece etkili olur bilemiyorum da öğrenci olduğum için iş-multimedya dengeli bir bilgisayar arıyorum, yeri geldiğinde ekran kartı da önemli olabilir benim için . i7 4700mq ya karşı acer i5 4200m' in performansı da düşük kalıyor görünene göre

• JustLikeOldTimes kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı cad programları için yeterli, 3dmax için yine giriş seviyesindesiniz ona da yeterli gelecektir. Ekran kartını oyun için düşünmüyorsanız bence sorun yok.
    Monster linux işletim sistemli satılıyor, bilgisayarı alırken söylesem windows a geçirme şansları var mı? Yoksa kendim mi uğraşmam gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.