Bildirim
İntel i3 mü yoksa core2duo mu ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
i3 için erken olduğunu düşünüyorum. Gelen olumlu ve olumsuz deneyimler ışığında karar verebiliriz. -
oc kabiliyetinin çok iyi oldugu konusunda haberler var.ama yinede biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: AkkanatBİM
Arkadaşlar intel i3 işlemci mi laptop için core2duo mu acil cevaplarınızı bekliyorum
Core 2 duo hangi model? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkep
oc kabiliyetinin çok iyi oldugu konusunda haberler var.ama yinede biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum.
arkadaş laptoptan bahsetmiş.oc da nerden çıktı -
evet arkadaşlar tam anlamıyla soruma cevap alamadım geneli baz alırsak i3 ve core2duonun özellikleri arasında karşılaştırma istiorum belli bir model yok yani -
quote:
Orijinalden alıntı: sasa222
quote:
oc kabiliyetinin çok iyi oldugu konusunda haberler var.ama yinede biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum.
arkadaş laptoptan bahsetmiş.oc da nerden çıktı
:D laptop kelimesini okumadan yazmışım.
entegre grafik oldugu için corei3
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sasa222
quote:
arkadaş laptoptan bahsetmiş.oc da nerden çıktı
:D laptop kelimesini okumadan yazmışım.
entegre grafik oldugu için corei3
core i3 lerde entegre grafik işlemcisi yok diye biliyorum.core i5 lerde yokmuydu bu grafik işlemcisi.ayrıca ben her şeye ragmen arkadaşımızın core i3 veya biraz daha para biriktirebilirse core i7 li bir laptop almasını tavsiye ederim.core i7 li 1.6 ghz li laptoplar 1700-2000 tl arası değişiyor.ben core2 duo ve core i7 li 2 tane laptopu inceleme şansım oldu.core2 duo t9600 2.8 ghz işlecinin windows puanı 6.9 corei7 1.6 ghz laptopun puanı 7.1 idi.ben zaten kullanırken bile bu farkı hissedebildim.yani corei7 laptoplardaki düşük ghz kafana takılmasın derim
-
i3 ve i5 ler 2 çekirdekdir, tek fark görev yöneticisini açıp al 4 çekirden pcm var diye gurur yapabilirsiniz :) 2 çekirdek 4 thread (yalnış yazmış olabilirim) yazıyor sitesinde oradan geliyor sanırım 4 e bölüyor işlemleri. bu yüzden daha verimli olabilirler kullanmadan bilinmez.. -
konu dirilmiş :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X