Şimdi Ara

Intel i3 4160 vs AMD fx6300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba oyun için sistem topluyorum. Toplayacağım sistemi önümüzdeki ay alacağım için bir kaç araştırma yapıp, toplayacağım sistemi kararlaştırmıştım. Ama sonra kafam yine karıştı. Toplamak istediğim sistem şu şekilde,
     Intel i3 4160 vs AMD fx6300

Not: Kasa 12v kanalından 432W vermekte.

Soruma gelirsek fx6300 daha iyi ve f/p ürünü diyorlar. Bu sisteme fx6300 eklersem çok fazla bir değişiklik olur mu? Açıkcası stok fan kullanılmıyormuş bu amd işlemcisinde ve ben stok filan uğraşmak istemediğimden intel kullanmak istiyorum. Ama i3 mü almam benim için iyi olur fx6300 mü iyi olur bilmiyorum. Çok fazla performans manyağı olmadığımdan bütçemi aşmak istemiyorum. Bütçem en fazla 1550 lira olabilir. Cevaplarınız benim için gerçekten çok önemli ve fikirlerinizi bekliyorum.

• Sinerji den 350 liraya İ3 4170

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vatan öncelikli tercihim, malum parçalar geldiğinde bir sıkıntı yaşarsam giderim şubesine. Sistemi yazın alacağım için vatanda da belki yaz indirimi olur.
  • güncel
  • upgrade imkanı daha iyi olduğu için i3. Ayrıca singleplayer oyunlarda fx 6300 den daha iyi. İkiside üzmez ama tercihin i3 ten yana olsun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın hocam. kafamı ve içimi rahatlatmış oldun, kararımı intelden yana düşünüyorum.
  • yabancı forumlarda ben hiç amd önerildiğini görmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen yıl açıldı
    İNTEL İ5 4690K İŞLEMCİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i3.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.