Bildirim
intel i3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabi kide iyidir. Amd 4 çekirdek phenom işlemcilere eşdeğer hatta biraz daha iyi.
Ben gidip X3 almıştım ucuz diye pişmanım az daha verip keşke i3 alsaydım
_____________________________ -
Oyun için en az i3 2100 alınmalı ama yani 550 falan alma _____________________________ GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
-
1156 pin işlemciler hala satılıyor mu ki? Tabi ki gidip de 1156 soket işlemci almasın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Todlicher
1156 pin işlemciler hala satılıyor mu ki? Tabi ki gidip de 1156 soket işlemci almasın.
1155 demek istediniz sanırım_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
1156 pin işlemciler hala satılıyor mu ki? Tabi ki gidip de 1156 soket işlemci almasın.
1155 demek istediniz sanırım
1156 soket almasın dedim. Alsın demedim.
Siz alsın dediğimi anladınız sanırım._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Siz alsın dediğimi anladınız sanırım.
Evet kardeşim 1156 alsın dediğinizi sandım. Kusura bakmayın_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: beray07
http://forum.donanimhaber.com/m_63413415/tm.htm buyur kardeşim incelememden alırsın cevabını
Kardeşim yanlış anlıyorsunuz ben diyorum ki 1156 soket almasın eski soket olduğundan. Demek istediğim yani 1155 soket işlemcilerden alsın demek istedim ama anlayamadınız sanırım. 1155 Soket işlemcilerin performansı iyi olduğundan yeni nesil olan 115 soket tercih etmesini vurgulamak istedim ama anlamıyorum yazıları nasıl okuyorsunuz yada nasıl anlıyorsunuz._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Siz alsın dediğimi anladınız sanırım.
Evet kardeşim 1156 alsın dediğinizi sandım. Kusura bakmayın
Yok ne kusuru olur böyle şeyler bu gün sen yanlış anlayabilirsin, yarın ben sadece anlayışla karşılamak lazım._____________________________
-
quote:
Yok ne kusuru olur böyle şeyler bu gün sen yanlış anlayabilirsin, yarın ben sadece anlayışla karşılamak lazım.
Anlayışınız için teşekkürler._____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/m_63203330/mpage_1/key_/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Temmuz 2012; 22:52:23 >_____________________________ Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3 -
quote:
Orijinalden alıntı: mami3213
arkadaşlar ben intel core i3 işlemci alıcağım acaba bu işlemci oyun oynamak için iyimidir ?
Evet i3 2100 alabilirsin çok iyi işlemcidir 4 çekirdek performansı verir.
_____________________________ -
peki i3 2100 işlemcide işlemcinin yanında grafik varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
grafik kartı demek istedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: mami3213
grafik kartı demek istedim
Evet intel HD graphics 2000 grafik mevcut
Copyright © 2011-2022
Ajans© ® -
al tabiki. gönül rahatlıgıyla oynatır bütün oyunları _____________________________ -
Ben i3 alırım uzun süre onu kullanırım derseniz 1156 soketlisini alın. Evet niye diyecekseniz, eski mimari fakat çok güzel overclock oluyor. i3 21xx lerde oc denen şey nerdeyse 0. _____________________________ DONANIM GURUSU
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler