Şimdi Ara

Intel® HD Graphics 530 Driver!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sistem topladım ve işlemcim i5 6600k içerisinde dahili Intel® HD Graphics 530 var diye biliyorum ama driver indirdiğim zaman gereknisimleri karşılamıyor yazıyor. Nasıl kurucam ben bunun driverini. İşletim sistemim windows 10 pri 64 bit.

https://downloadcenter.intel.com/product/88345/Intel-HD-Graphics-530-for-6th-Generation-Intel-Core-Processors

Bu adresten indiriyorum ama olmuyor. Birşeyler okudum ama internetten ekran kartı varsa sistemde kullanamıyormuşuz dahiliyi o yüzden kurmuyormuş bende kart takılı. gtx 960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 5 Mayıs 2016; 22:35:16 >

• Anakartın marka modeline girip kursan..
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    Linkteki Intelin sitesinden "Intel® Driver Update Utility" programını indirip kur, daha sonra çalıştır otomatikman bulsun.
    http://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html?iid=dc_iduu
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Yok bulmuyor buradan :S Anakartın sitesinden indirdim yinede kuramadım. Aygıttada görünmüyor. :S
  • Hocam sisteminize ekran kartı taktığınız zaman , dahili gpu devre dışı kalır, yani aygıt yöneticisinde gözükmez, kurmanızı gerektirecek bir durum yok. Nvidianın sitesinden sadece gtx960ın driverını indirmeniz yeterli.
     Intel® HD Graphics 530 Driver!!!
  • yskahraman kullanıcısına yanıt
    Hocam eyw saolasin çok net anlattin. Ben şimdi şey saniyordum. Laptoplarda 2 sinide görebiliyoruz masaüstündede bu şekilde sandım o yüzden böyle birşey yapmaya calisiyordum. Eyw :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.