Şimdi Ara

Intel HD Graphics 4600 vs GTX 295

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftasonu yeni bilgisayar alacağım ancak nvidia yeni seri ekran kartlarını çıkartacağı için sıfır ekran kartı almayı düşünmüyorum. GTX 960 için beklemedeyiz

Alacağım i5 işlemcinin içindeki GPU beni oyun oynarken taşıyabilirse bekleyeceğim. Ama eğer taşımaz diyorsanız az bir fiyata GTX 295 buldum, onu alabilirim.

Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

• islemci icindeki gpu ile oyun oynanmaz.295'i kaca buldun belki ayni yakin paraya baska kart da alabilirsin.
  • ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    GTX 960 gelecek ayın ortasında duyurulacak bir hafta sonrasında alırsınız. GTX 295 halen fena performans vermeyen bir kart hd 4600 karşısında baya guçludur fakat az sabredin 295 e yatırım yapılmaz bu aralar fiyatı ne kadara buldunuz peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL iyi mi :D Amaç para yatırmak değil,aralığa kadar doların biraz rahatlayacağını düşünüyorum, o yüzden birkaç ay bekleme taraftarıyım. GPU'yu aralık ortasına kadar erteleyerek kumar oynayacağım. Fed raporları, merkez bankası raporları, euro bölgesinin 2015 içindeki tutumunun netleşecek olması derken dolar kuru oturur gibi geliyor bana. bugün küçük bir parça aldım doları 2.25'den hesapladılar aklım çıktı.
    Bir kaç ay bekleyeceksen ikinci elden özel soğutma GTX 480 al 200-250 arası en iyi seçim olur hem yeni kart alınca yedek olarak durur

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeteralpis

200 TL iyi mi :D Amaç para yatırmak değil,aralığa kadar doların biraz rahatlayacağını düşünüyorum, o yüzden birkaç ay bekleme taraftarıyım. GPU'yu aralık ortasına kadar erteleyerek kumar oynayacağım. Fed raporları, merkez bankası raporları, euro bölgesinin 2015 içindeki tutumunun netleşecek olması derken dolar kuru oturur gibi geliyor bana. bugün küçük bir parça aldım doları 2.25'den hesapladılar aklım çıktı.

borsaci kuzenim dolar 2.40'a gider diyor ben zannetmiyorum dusecegini.150 liraya gtx460 gormustum forumda, 200 liraya biraz daha ustu vardir.295 elinde kalir dx11 de degil o kart etmez bence.460 6850 bile alsan bf3 gibi oyunlari oynayabilirsin biraz ayar kisarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

GTX 960 gelecek ayın ortasında duyurulacak bir hafta sonrasında alırsınız. GTX 295 halen fena performans vermeyen bir kart hd 4600 karşısında baya guçludur fakat az sabredin 295 e yatırım yapılmaz bu aralar fiyatı ne kadara buldunuz peki

Amd'den bir haber varmıdır ? kasım gibi ekran kartı alacağım. r9 290 trixx düşünüyorum ama.. yeni seri ne zaman gelecek? Yoksa direk 290 trixxx alacağım. Nvidia istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @turbo-powwer hocam bundan önce en son donanım araştırması yaptıgımda agp slotu vardı. Teşekkür ederim öneri için

@.45 acp hocam şu işid meselesi ne olacak, iskoçyanın durumu ne olacak gibi yakın gelecekteki olgular etkileyecek doları. Kemal Derviş'in 18 ay önce yaptığı "3 yıla kadar dolar 3.20 seviyesie gelir, zaten makul değeri de odur" açıklaması da var. Yani durumu bilemiyorum ama ben birkaç ay bekleyerek bir kumar oynama taraftarıyım.

GTX 460 araştırayım o zaman. AMD olarak ne bakabilirim, denklik nasıl oluyor :D
  • Gtx295, Intel HD 4600'den %30-50 daha iyi bir karttır. 200TL verilmez.

Hd4600 ile de oyun oynanabilir, oyununa bağlı. Ayarları biraz kısarsınız ama oynarsınız.
    (Ben de hd4600 kullanıp Gtx900 serisi bekleyenlerdenim)
    GTX 460 ta olabilir ama şu anki Fiyat performans kralı 480 dir tabi psu yetiyorsa

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    600-700 watt civarı 80+ psu alacagım:D 295 280W çekiyormuş sanırım:D 480 de o civar çekse yeter diye düşünüyorum :D
    480 için 400 tl istiyorlar:D onu alacagıma 750ti alırım maxwell kullanırım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeteralpis -- 19 Eylül 2014; 0:07:37 >
  • quote:

@turbo-powwer hocam bundan önce en son donanım araştırması yaptıgımda agp slotu vardı. Teşekkür ederim öneri için

@.45 acp hocam şu işid meselesi ne olacak, iskoçyanın durumu ne olacak gibi yakın gelecekteki olgular etkileyecek doları. Kemal Derviş'in 18 ay önce yaptığı "3 yıla kadar dolar 3.20 seviyesie gelir, zaten makul değeri de odur" açıklaması da var. Yani durumu bilemiyorum ama ben birkaç ay bekleyerek bir kumar oynama taraftarıyım.

GTX 460 araştırayım o zaman. AMD olarak ne bakabilirim, denklik nasıl oluyor :D

tam denklik olarak soyledim gtx460 ile amd 6850 baya yakin kartlardir.
  • ikisi de 180 tl civarı. Hayırlısı artık:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Amd'den bir haber varmıdır ? kasım gibi ekran kartı alacağım. r9 290 trixx düşünüyorum ama.. yeni seri ne zaman gelecek? Yoksa direk 290 trixxx alacağım. Nvidia istemiyorum

nvidia 20nm'yi beklemedigi icin simdi yeni seri cikariyor ama amd yeni serisini 20nm'de cikaracak o da TSMC'nin bu isi 2015'in ne zamaninda becerecegi ile alakali belki beceremeyecek o da var yani belki 1 seneyi bulabilir amd'nin yeni seri olayi eger son anda hadi biz de 28nm cikaralim demezlerse.

• quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Gtx295, Intel HD 4600'den %30-50 daha iyi bir karttır. 200TL verilmez.

Hd4600 ile de oyun oynanabilir, oyununa bağlı. Ayarları biraz kısarsınız ama oynarsınız.
    (Ben de hd4600 kullanıp Gtx900 serisi bekleyenlerdenim)

Hocam bende yeni pc alıcağım anakartı kasayı işlemciyi yüksek alıp ekran kartı gtx9xx serisi bekleme taraftarıyım. Şu sıralar pek oyun oynamaya vakitim olmuyor bir CS GO oynarım 1280x1024 60 FPS altına düşmeyecek şekilde oynatır mı ? GTX970 alıcağım böyle yaparsam.

• Hd 4600 low ayarda 1280*1024 çözünürlük te max payne 3 - bf3 - skyrim - cs go - World of warcraft oynattı. Güçsüz bir ekran kartı denilemez bence. En azından yeni serilere kadar idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ikisi de 180 tl civarı. Hayırlısı artık:D

hayir en azindan verdigin paraya deger.ben 6850'yi 2010'da almistim simdi cf olarak hala duruyor ikinci sistemimde biliyorum nasil oyun oynatiyor ama 295'e verilmez 200 lira.150'ye de satildigini goruyorum nadir olarak o yuzden biraz pazarlik yap ikisi de guzel karttir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

quote:

nvidia 20nm'yi beklemedigi icin simdi yeni seri cikariyor ama amd yeni serisini 20nm'de cikaracak o da TSMC'nin bu isi 2015'in ne zamaninda becerecegi ile alakali belki beceremeyecek o da var yani belki 1 seneyi bulabilir amd'nin yeni seri olayi eger son anda hadi biz de 28nm cikaralim demezlerse.

Alak gitsin. Ugraşilmaz. Zaten ben daha çok gta5 performansi nasil olur merak ediyorum oyunun çıkmasına çok var ama :)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alak gitsin. Ugraşilmaz. Zaten ben daha çok gta5 performansi nasil olur merak ediyorum oyunun çıkmasına çok var ama :)))

oyun ocak sonunda cikiyor yeni seri diye daha once veya yakin cikarmalari baya zor arti yeni seri cikinca 290 çöp olmaz kullanmaya devam edersin belki yine ilk kez 20nm'ye gectikleri icin ilk etapta pahali olur sonra ucuzlar o zamana kadar 290'la idare edersin.yine derken 7900 serisi baya pahali cikti ilk 28nm olunca sonra ucuzladi malum.ilk ciktiginda nm maliyeti yuksek oluyor demek ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun ocak sonunda cikiyor yeni seri diye daha once veya yakin cikarmalari baya zor arti yeni seri cikinca 290 çöp olmaz kullanmaya devam edersin belki yine ilk kez 20nm'ye gectikleri icin ilk etapta pahali olur sonra ucuzlar o zamana kadar 290'la idare edersin.yine derken 7900 serisi baya pahali cikti ilk 28nm olunca sonra ucuzladi malum.ilk ciktiginda nm maliyeti yuksek oluyor demek ki.

Vallaha hocam zaten 1680x1050 de kullanicam bir 5 sene kart degistirmem gibi bundan 290 alacagim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.