Şimdi Ara

Intel Haswell işlemcili laptoplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında bilgi verebilecek var mı, yurtdışında çıktı mı Türkiye için son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahminim ağustos , en geç de ağustosun sonuna kadar gelir türkiye ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdekori

Tahminim ağustos , en geç de ağustosun sonuna kadar gelir türkiye ye

Oo baya varmış ya öyleyse teşekkürler cevap için.

• msı dragon edition 2 var haswell o makina sunada ülkemizde satışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikesenpiskofare

msı dragon edition 2 var haswell o makina sunada ülkemizde satışta

Teşekkürler şu var sanıyorum haswelli ama fiyat benim için fazla. Zamanla düşebilir.

www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr2-2od205tr-dragon-e2-core-i74700mq-32gb-3x128gb-ssd-750gb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli-/p_48340/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 29 Haziran 2013; 15:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Teşekkürler şu var sanıyorum haswelli ama fiyat benim için fazla. Zamanla düşebilir.

www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr2-2od205tr-dragon-e2-core-i74700mq-32gb-3x128gb-ssd-750gb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli-/p_48340/

Bir kac aya haswell fiyatları düşücektir eğer zamanınz var ise beklemenizi öneririm

• pcdepo ile sanalmarketim ' e mail atmıştım pcdepo temmuz ayının son haftası, sanalmarketim de ağustos ayında stoklara geleceğini söyledi.
    Ama benim sorduğum model msi ge60 2oe bilmiyorum siz tam olarak hangi modelleri bekliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel Core i5 9500f hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Bir kac aya haswell fiyatları düşücektir eğer zamanınz var ise beklemenizi öneririm

Evet zamanı olan bekleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayalp

pcdepo ile sanalmarketim ' e mail atmıştım pcdepo temmuz ayının son haftası, sanalmarketim de ağustos ayında stoklara geleceğini söyledi.
    Ama benim sorduğum model msi ge60 2oe bilmiyorum siz tam olarak hangi modelleri bekliyorsunuz.

Tesekkürler bilgiler için.

• almanyada falan cıktı mı
  • Tam olarak yaygınlaşması Ağustos, Eylülü bulacak deniyor. Erdi 'nin vidyolarına bakabilirsin orada da değinilmiş.

Yurtdışında Haswell li modeller var ama hala yeni modeller de çıkmakta. Ben ultrabook almak istediğim için merakla bekliyorum. Düz oyun laptopu alacakları o kadar da etkilemeyecek gibi geliyor. Ha şu açıdan etkiler, yeniler gelince eskileri kampanyalar ile tüketirler. Bu aralar düzgün kampanyalara denk gelirseniz düşünülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.