Şimdi Ara

Intel G3260 Pentium 3.30GHz 3M 1150P İşlemci -145TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok zaten fiyatseyir uygulaması sıcak fırsatlar için olumsuz bir uygulama değilki hatta olumlu uygulama, zaten bizler manuel olarak fırsatları araştırıp paylaşıyoruz. site ise onu daha kolaylaştırıp bizim fırsatları buradan paylaşmamız için faydalı ve pratik oluyor. yani birbirini tamamlayan bir uygulama bence üzücü bir durum bu sebepten dolayı banlanması, yönetim bunu tekrar gözden geçirmeli bence
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bir zararı yok bizim için ancak be yaptığını tam bilmiyorum araştırıp döneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın illa benim siteme gelin üye olun dediği de yoktu, bence ahmetfx faydalı paylaşımlarda bulunuyordu. sitesine de üye oldum sürekli burayı da orayı da takip ediyorum banlanması hoş olmamış bence de.
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Aynen boyle oluyordu,ben de sasirdim banlanmasini.Uye olmzdan da kullanilan bir siteydi,ve kayda deger olanlari zaten kendi de paylasiyordu arkadasin.Foruma bir zarari olacagini ben de dusunmuyorum,baninin acilmasini bekliyoruz bakalim.

• gun kullanıcısına yanıt
    ilginiz için teşekkürler hadi bakalım inşeALLAH güzel bir sonuç çıkar.
  • Ahmetfx faydali bir arkadas insallah doner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 28 Ağustos 2017; 14:43:2 >
  • Geldim.

Destek ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Geldim.

Destek ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Hoşgeldin
  • Çok büyük bir yanlıştı, sabah sabah sinir olmuştum. Ahmetfx hocam gibi foruma büyük desteği olan insanların uzaklaştırılmaya çalışılmasına anlam veremiyorum. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesinde emeği olan herkese teşekkürler. Uyarı ve ban sisteminde düzeltmeler olması gerektiğinin bir başka göstergesidir bu olay.
  • Ahmetfx iyi ki geri döndün seviliyorsun hocam
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Sınırsız alacak kadar da büyük bir sebep oluşturmadığını tahmin etmiştim.

Şahsen muhabbetimiz olmasa da konularını görüyorum haliyle. Bizdensin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Ban sınırsızdır, Gün araya girince olay değişmiştir.

Modların biraz kontrol altına alınması lazım.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Ban sınırsızdır, Gün araya girince olay değişmiştir.

Modların biraz kontrol altına alınması lazım.

Modların ban yetkisi yok hocam. Ban yetkisi olan 5-6 admin var yalnızca. Gerisi yalnızca acil ban (24 saat) verebilir.
    Bahsettiğim kişiler de bildiğiniz kişiler zaten. powerstorm, rds, conjure, güven vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 29 Ağustos 2017; 19:37:27 >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Ban yok ama şunu verin bunu verin diye uyarı oluşturup admin kullanıcısının onayına gönderme gibi bi süreç yok mu? Onu da belirli kişiler mi yapabiliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Ban yok ama şunu verin bunu verin diye uyarı oluşturup admin kullanıcısının onayına gönderme gibi bi süreç yok mu? Onu da belirli kişiler mi yapabiliyor?

Var hocam, atıyorum küfür ettiyse küfür etti diye 4-7 gün seçilip yollanıyor. Küfür ağırsa 14-30 ya da sınırsıza kadar gidebiliyor. 10 talep varsa bunun 7-8 tanesi onaylanıyor genelde. Bazen çok biriktiyse yığılma olduysa değerlendirme süreci kısalıyor hepsi onaylanabiliyor vs. Tabi genelgeçer şeyler. Bazen salak diyen dalgınlıkla 15-30 gün alırken o.. diyen 7 gün alabiliyor. Genelde böyle şeyler düzeltiliyor. İçinde bulunduğum için söylüyorum hocam beni biliyorsunuzdur zaten. Bazen aynı anda 500 şikayet bakılıyor, 1 gün aksasa 1500'ü geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.