Şimdi Ara

Intel G3260 Pentium 3.30GHz 3M 1150P İşlemci -145TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat çok iyi. İhtiyaç varsa değerlendirilir. Mobildeyim, detaylı araştırmadım.

http://m.n11.com/intel-g3260-pentium-330ghz-3m-1150p-islemci-P136784165

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200-220 bandına G4400 6.nesil 1151 pin var ama bu fiyatlara da bu cazip duruyor açıkçası kaçmaz.

• bu işlemciye bakıp sistem toplamak cazip gelmiyor. ancak sistem elinde olupta işlemci gereksinimi olanlar için güzel fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

bu işlemciye bakıp sistem toplamak cazip gelmiyor. ancak sistem elinde olupta işlemci gereksinimi olanlar için güzel fırsat

Niye cazip gelmiyor hocam, böyle böyle indirimde yakalayıp almak mantıklı değil mi
  • 125 tl ye çalan vermez, ne oluyor acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

125 tl ye çalan vermez, ne oluyor acaba ?

6 tane al da anlayalım ne oluyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoklarda yok yazıyor

• uzun vadede upgrate yapmada sorun yaşayabileceğin bir soket olmasından dolayı dedim. ddr3 işlemci desteği var 1150 soket olduğundan pc toplamada şuan avantajlı olduğunu düşünmüyorum
  • Bir tane işlemci almıştım, magaza saglam diye anakart filanda aldım

Bu sabah magaza telefonla arada işlemciyi temin edemiyoruz dediler utanmazlar.

Bu n11 ne zaman kurumsal olacak bunu görmeye benim ömrüm yetecek mi acaba ?
  • fxahmet e noldu?

Sınırsız almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

fxahmet e noldu?

Sınırsız almış.

sınırsız ban yedim demiş sebebini yazmamış ama sebeb
    http://fiyatseyir.com/index.php? sitesi.

Forum burası için reklam ücreti istemiştir.

ben az sonra url'yi imzama ekliyecegim. Bakalım ne olacak
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    sorun o site olsa site ile ilgili konuyuda kaldırmaları gerekmiyormu?

sitenin konusu hala duruyor. başka birşey olabilir

https://forum.donanimhaber.com/fiyatseyir-com-sicak-firsat-takip-yayinda-23-08-2017--128153328
  • quote:

sorun o site olsa site ile ilgili konuyuda kaldırmaları gerekmiyormu?

sitenin konusu hala duruyor. başka birşey olabilir

https://forum.donanimhaber.com/fiyatseyir-com-sicak-firsat-takip-yayinda-23-08-2017--128153328

Ahmetfx sitenin yüzünden banladıgını yazdı.

Anlamadıgım şu, sitenin reklamını yapma demişler ahmet de tamam demiş ve o gorusmeden sonra

sitesi ile alakalı yazmamıs başka bir admin gelmiş arkadasımı sınırsız banlamış.

Forumun başı kı*ı belli degil ki. Ahmetfx faydalı bir üye bence forum yanlış yapmış.

tabiki bu site ve uygulama içinse yanlış olmuş. arkadaş o kadar emek vermiş çabalamış. haa belki sıcak fırsat bölümünün önüne geçebileceği düşüncesi ile bir uygulama olmuş olabilir ama karşılıklı konuşarak anlaşılabilecek bir konu iken bu yüzden banlanmışsa yanlış olmuş olur. ama dediğim gibi kişinin banlanıpta konunun durması anlamsız ondan dedim
  • quote:

tabiki bu site ve uygulama içinse yanlış olmuş. arkadaş o kadar emek vermiş çabalamış. haa belki sıcak fırsat bölümünün önüne geçebileceği düşüncesi ile bir uygulama olmuş olabilir ama karşılıklı konuşarak anlaşılabilecek bir konu iken bu yüzden banlanmışsa yanlış olmuş olur. ama dediğim gibi kişinin banlanıpta konunun durması anlamsız ondan dedim

Forumun kaygısını bi yerde anlarım tamam diyorum ama Ahmetfx Yazmam demiş ve yazmamış sonra banlanmış.

Buna gerek varmı sizce

Gun bey, ahmetfx ve ahmetfx gibi 5-10 kişi için buraya geliyorum. Yaptıgı paylasımlara bir göz atarsanız forumun populer kalmasına sagladıgı katkıyı kendinizde görebilirsiniz Arkadaşımıza uyguladıgınız yasaklamayı bi zahmet kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 28 Ağustos 2017; 11:45:30 >

• Yöneticiler son zamanlarda çok fena kaşınıyor. Bir rahat verin insanlara nedir bu böyle? Küçük Türkiye gibi oldu forum. Dediğimi yapmazsan kodese.

• arkadaşın yaptığı uygulama zaten test idi ve sadece donanimhaber kullanıcılarının girişini sağlıyordu. Ücretsiz forum için faydalı bunun reklamı mı olur paralı olsa neyse çok ayıp etmişler.

Birebir muhabbetimiz olmadı ama konularına kaç defa denk geldim ve fırsat paylaşımı iyiydi arkadaşın.

Üyeliğinin aktif edilmesi yerinde olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.