Rekabet olmadan olmuyor işte. Kızıyoruz AMD ye lakin piyasayı P2ler çıkmasa indirim olmayacak. Zamanla P2lerin fiyatıda düşecek hızaştırma potansiyeli de düşünülünce AMD de kötü bir alternatif olmayacak. Bu indirimler batırmasın da AMD yi kimin önde olduğu çok da önemli değil. Yeter ki rekabet olsun.
Şu q9650 yi bios flash gibi bi yötemle qx9650 ye çevirmece olsa. Geri zekalının başkanı hackerlar onun bunun sitesi hackeyip "dark dragon ejder executer, smasher" vb niklerini yazacağına şu meretin çarpan kilidini kırın. İntelin patronu fabrikadaki banttan işlemciler geçerken "şu extreme olsun, bu normal olsun" diye karar verirken purosunu içiyor. Yada oradaki münedisler "yaw Chris abi, şurada gözüken iki işlemci biraz daha düzgün gözüküyor, bunları extreme yapıyorum diye karar verebiliyor.
şu @9650 ne güzel işlemciymiş öyle
quote:
Orjinalden alıntı: showstopper41
Şu q9650 yi bios flash gibi bi yötemle qx9650 ye çevirmece olsa. Geri zekalının başkanı hackerlar onun bunun sitesi hackeyip "dark dragon ejder executer, smasher" vb niklerini yazacağına şu meretin çarpan kilidini kırın. İntelin patronu fabrikadaki banttan işlemciler geçerken "şu extreme olsun, bu normal olsun" diye karar verirken purosunu içiyor. Yada oradaki münedisler "yaw Chris abi, şurada gözüken iki işlemci biraz daha düzgün gözüküyor, bunları extreme yapıyorum diye karar verebiliyor.
örneklendirmene hayran kaldım
hep aynı hikaye 1000 dolardan satısa cıkar, sonrasına yeni islemci cıkar stokları eritmek için indirim... bence kanmayın intelin yalanlarına... ne zaman makul fiyatlara duser o zaman alınır 4 cekirdek...
haber bundan ibaret... henüz yapılmış bir indirim yok ama olacağı yüksek bir ihtimal. tabi türkiyeye ne kadar yansız tartışılır...
bende bekliyorum ama şubat sonuna kadar.ondan sonra mecbur alacağım
sonunda intelden ciddi bir indirim gelecek olması güzel. bakalım amd nasıl bir karşılık verecek.
Beklemekten bıktım alacağım arık Q9550 yi sabrım kalmadı ne zaman düşecekki.....
Harbiden Q9650 Alınabilir, Ama Dolarda Cok Yüksek Yaklaşılmıyor Hiç Birşeye
2 aylık ölüyü uyandırmışsınız
En iyisi hükümet kdv de indirime gitsin, aynı beyaz eşyadaki ötv gibi
konuyu kim hortlattı yine :) indirim güzel tabiki en kısa sürede İntel açıklama yapsa ve fiyatlar son kullanıcıya yansısa iyi olur
intel core i7 920 bi sitede peşin alımda yüzde 18 kdv indirimiyle 541 ytlye geliyor,www.spotas.com diye bi site bilen var mı acaba güvenli ise sipariş vercem
şu amd nin x86 lisansı iptal olmasın bi de dolar yükselmesin yeter...Garibanın dostu amd
bekle bekle bi haller gelecek başımıza 2 ay önceki konuda bahsedilmiş ama fiyatlar aynı gene maşallah....
spotasas güvenilir bi site mi alışveriş yapan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme