Şimdi Ara

intel core i7 1.8 ghz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ben bilgisayar almaya karar verdim ve birkaç günden beri bazı araştırmalar yapıyorum. Bazı laptoplarda işlemci intel core i7 olmasına rağmen hızının 1.8 ghz olduğuna rastlıyorum. Bu rakam ise oldukça düşük bir rakam. Bunun turbo boost teknolojisiyle falan bie ilişkisi var mı bilen birinden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emirhanhekim1 E kullanıcısına yanıt
    emirhan sana şunu diyeyim işlemcinin mhzsine bakmayacaksın cache miktarına bakacaksın orası ne kadar fazlaysa o kadar hızlı oluyor turbo boost özelliği core i7 serisinin hepsine olması lazım heleki laptopta ;)
  • emirhanhekim1 E kullanıcısına yanıt
    Dostum bütün bilgisayarda aynı işlemci yoktur. Her işlemcinin modeli farklıdır. Bahsettiğin işlemci sanırım i7-2677M. İ7 ama modeli farklı işte. Senin düştüğün durum gibi insalar kandırılıyor. Örn: Casper vb. gibi markalar... Modeline göre i5 i3 vb. i7 den üstünlük sağlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 30 Mayıs 2014; 18:55:52 >
  • Yanıtın için teşekkür ederim ama bir sorum olacak iyi bir işlemcide bu cache kaç mb olmalıdır?

• 4mb cache belleğe sahipmiş 2çekirdekli işlemci galiba turbo boost ile 2.9 oluyor o işlemci ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTiMe

4mb cache belleğe sahipmiş 2çekirdekli işlemci galiba turbo boost ile 2.9 oluyor o işlemci ;)

Sağol

• Güç tüketımı en aza indirmek için 1.8 dir. Turbo boost larla vs yükselir o :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.