Şimdi Ara

İntel Core İ3 4150 mi Amd FX 6300 mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 işlemci de özellikle oyunlarda yaklaşık aynı performansı verir, ama sırf oyun için i3 daha mantıklı olur.

bu arada i3 4 çekirdek değildir 2 çekirdektir 4 iş parçacığı yani ht teknolojisi destekler gidip windowsta gördüğünüz şey fiziksel cpu değil iş parçacıklarıdır, 4 çekirdek olsa zaten işlemci i5 oluyor :) 4 çekirdek ve i3 gibi ht teknoloji destekliyorsa da i7 ( 4770 e kadar olan modeller) oluyor bunun münakaşasını hala yapılıyor olması 4 çekirdek diye yazılması saçma ve cahilce kimse kusura bakmasın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 2 Haziran 2014; 17:37:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

zaten bu forumda gerçek olan konular silinir tartışma çıkaran konular hep gündemde kalır gerçek şu fx 6300 ün oc potansiyeli ile core i3 ü geçebilir ama soğutucuydu elektrik parasıydı felan en az 400 tl ye mal oluyor onun yerine gidersin core i5 alırsın bütçen düşükse core i3 alırsın fx serisi kullanan bir çok kişi phenom 2 lerin daha iyi olduğunu söylüyor onlarda gerçek çekirdek vardı fx serisinde de gerçek çekirdek yok o yüzden çoklu çekierdek isteyen oyunlarda iyi sonuçlar vermiyor

Ne demişler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun19

Evet arkadaşlar soru açık ikiside aynı fiyat hangisi daha performanslıdır ?

boş boş yorum yapan arkadaşlara kafayı takma kardeşim" intel 2 çekirdek amd 6 çekirdek inteli almak salaklıktır" mantığı olan bir sürü arkadaş var,o iki işlemcide kafa kafaya işlemcilerdir bazı oyunlarda 4150 fark atar bazı oyunlarda fx6300
    hangisini istersen onu al bence ikiside iyi üzmez seni

dipnot:2 çekirdek değil 4 çekirdek hyper threading i3 lerde baya işe yarıyo

boş yorumlara karınlarımız tok kafa kafaya 2 işlemcide isteyen istediğini alır bitti :

İntel Core İ3 4150 mi Amd FX 6300 mü ?

konuyu hortlatmak gibi olcak ama bu görseli nerden aldınız. başka oyunlara da bakmak istiyorum onun için sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 21 Ocak 2015; 2:05:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oturan adam kullanıcısına yanıt
    Niye hortlattın konuyu ? Resmi paylaşana mesaj atsaydın . İşsiz güçsüzsün ya .
  • i3 4160 işlemcim var eğer online oyun onayacaksan moba tarzı i3 yok ben aynı anda çok işlem yaparım lakin online oyunlarda bir nebze düşük perormans alırım diyorsan 6300 fakat ben i5 4670k ve i3 4160 kullanmama rağmen günlük kullanımda bir farkını görmedim (bf4 hariç) benim önerim i3 4160 birde en ucuzundan h81 anakart al zaten oc yapmayacaksın
    İşlemci: Intel i7 4770K@[4.5GHZ] | Anakart: ASUS Maximus VI Extreme Z87 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro H110 | Ekran Kartı : EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 | Ram : GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsX DDR3 2133MHz Dual Kit Ram | SSD : Corsair 120GB Force 3 GT | Kasa Güç Kaynağı : Corsair C70 | SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W | Klavye Mouse : Logitech S510 | İşletim Sistemi : Windows 10 Pro (Orjinal)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.