Bildirim
intel core duo 'mu intel pentium inside mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen bi içinde ne olduğunu doğru olarak bil, ondan sonra sor sorunu.
Şu programı indirip çalıştır:
Resimde gördüğün gibi Name kısmında yazacak şey işlemcinin adıdır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mselcuks
Sen bi içinde ne olduğunu doğru olarak bil, ondan sonra sor sorunu.
Şu programı indirip çalıştır:
Resimde gördüğün gibi Name kısmında yazacak şey işlemcinin adıdır.
tamam reyiz kızma
-
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
evet beyler benim laptop da intel pentium inside yazıyo oyunlardada hep intel core duo yazıyo ben oynayamazmıyım benimki daha önce çıkanmı yani hangisi daha iyi_?
"Intel Pentium Inside" yazısı Intel'in reklam sloganı, bu bilgisayarın içinde Pentium bulunuyor anlamına geliyor.
Oyunlarda yazan dediğin ve resmini koyduğun yazıda Pentium T4500 işlemcinin model ismi.
Sormaya çalıştığın şeye gelirsek, işlemcin 2010 yılından orta-iyi arası bir işlemci.
Öte yandan senin oyunlarda yavaşlık gibi bir sorunun varsa bu işlemcinden kaynaklanmaz, oyunu oynatan şey ekran kartıdır.
Eğer laptop'da onboard Intel chipset bir ekran kartın varsa yavaşdır normal.
Onu da değiştiremezsin, oyun oynamak istiyorsan masaüstü bir sistem almalısın, ya da 1700$ üzeri ayrı ekran kartı olan yeni bir Laptop.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mselcuks
quote:
Orijinalden alıntı: BayernM
evet beyler benim laptop da intel pentium inside yazıyo oyunlardada hep intel core duo yazıyo ben oynayamazmıyım benimki daha önce çıkanmı yani hangisi daha iyi_?
"Intel Pentium Inside" yazısı Intel'in reklam sloganı, bu bilgisayarın içinde Pentium bulunuyor anlamına geliyor.
Oyunlarda yazan dediğin ve resmini koyduğun yazıda Pentium T4500 işlemcinin model ismi.
Sormaya çalıştığın şeye gelirsek, işlemcin 2010 yılından orta-iyi arası bir işlemci.
Öte yandan senin oyunlarda yavaşlık gibi bir sorunun varsa bu işlemcinden kaynaklanmaz, oyunu oynatan şey ekran kartıdır.
Eğer laptop'da onboard Intel chipset bir ekran kartın varsa yavaşdır normal.
Onu da değiştiremezsin, oyun oynamak istiyorsan masaüstü bir sistem almalısın, ya da 1700$ üzeri ayrı ekran kartı olan yeni bir Laptop.
yazdıkların için teşekkür ederim,donma yaşamıyorum oyunlarda falan gerçi oynadıgım oyunlar battlefield 2 san andreas ve pes 11 gerçi pes 12 yi çalıştırmadı açmadı yani ama yinede sagolun teşekkürler
-
Onemli olan cache ve ghz dir. isimler çok fark yapmaz.. -
arkadaşlar e5300 2.60 ghz 2 gb ram 160 gb harddisk kaça toplanır bilgisi olan varmı? -
intel core işlemci mi iyi yoksa intel pentium mu?? -
Bütün malzemeleri sıfır olursa 700 TL ye falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kayayasin93
Bütün malzemeleri sıfır olursa 700 TL ye falan
Hortun dibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X