Şimdi Ara

İntel Core 2 Duo e8400 e overclock yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlmeciyi 2gün önce aldım e8400 anakartım G41MT-S2PT e7500 e overclock yaptım ama e8400 e yapamıyorum easytune 6 da set yapınca donuyor. yardım edin lütfen kafayı yücem. bunlarda biostan resimler

• dostum bir kere oc'u bu kadar önemseme

iki işlemci fanın galiba intel stok fan (imzandaki yazıya göre) stok fanlı bir işlemciye oc yapmak sağlıklı olmaz çok ısınır gereğinden fazla

almış olduğun işlemci iyi bende e8400 kullanıcısıydım( 2 ay önceye kadar) öyle o.c tutkunu birisi değilim ama yeni sistem toplayana kadar çok iyi performans verdi. 3 yıl boyunca sorunsuz kullandım, e8400 oc'a yatkın bir işlemci rahat 4.0 ghz'e çıkar ama güzel bir kule tipi soğutucu ile eğer stok fanla böyle birşey denersen işlemcin yanar o yüzden sen şimdilik o.c'u düşünme o işlemcinin stok hızı ile günümüz oyun ve prog. rahatlıkla yeter
  • e7500 ü 3.67 ye cıkardım cod mw 3 gibi oyunlarda full ayarda kasma olmadan acıyordu e8400 e o.c yapmadan kasıyor o.c yapsam e7500 den cok ama cok iyi olacak bana bir işlemci fanı önerirmsiiniz.Easy Tune 6 ile denedigim zaman Bilgisayar Kitleniyor.Biostan o.c yaptıgımda pc 2 kere rest atıyor öyle acılıyor standart ayarlarına dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKoGF -- 14 Kasım 2012; 23:24:34 >
  • vatan bilgisayardan herhangi bir kule tipi soğutucularına bak genelde 50 tl ve üstü fiyatlarda satılıyor

ayrıca ilginç geldi bende e8400 ile mw3 oynadım hiç kasma falan olmuyordu gayet akıcıydı 35 fps ve üstü değerler alıyordum tabi bu değerleri alırken ekran kartının önemi büyük
  • ekran kartının değeri büyük tabide O.c neden olmuyor EasyTune 6 ile yapıyorum Bilgisayar kitleniyor. Biostan yapınca eski haline dönüyor.
  • güç kaynağınız yetmiyordur muhtemelen bide direk voltaj vererek çıkmayın ilk frekans artırırp yetmedimi voltaj veririseniz daha iyi olur bide az az artırın stress test yapıp sıcaklıkalra ve mavi ekran yemenize bakın ama en önemlisi psu ya güvenmeyin
  • PSu 560W Thermaltake Xaser III
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün Cooler Master Vortex 211Q aldım güzel sogutuyor max yükte 45 derece ama hala o.c yapamıyorum
  • O.c yi oyun için yapıyorsan önce ekran kartını değiştirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 18 Kasım 2012; 19:38:50 >
  • Shappire 7850 alıcam ekran kartı olarak. uzunlugu 23 cm mi neymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.