Şimdi Ara

İntel-AMD kafa karıştırıcı piyasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar DH ailesi piyasayla ilgili kafamı kurcalayan birşey var şimdi bazı sistem önerilerinde gtx 760 v.b öneriliyor atıyorum.Şimdi Nvidia da 256 bit 2gb bir kartın fiyatı AMD tarafında 3gb 384 bit bir ekran kartına denk geliyor şimdi ya AMD ya kalitesiz parça üretiyor yada Nvidia çok fena kar ediyor.
    Nvidia AMD'den biraz daha tecrübeli bunu herkez biliyor fakat bu kadar uçurum olmasını anlamıyorum Nvida tarafında 384 bit bir ekran kartıyla AMD tarafındaki bir 384 bit kart arasında az bir fark yok.

İntel-AMD kafa karıştırıcı piyasa İntel-AMD kafa karıştırıcı piyasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www4 -- 31 Mayıs 2014; 18:37:59 >

• Kar etmek için sapphire 280 dualx alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Kar etmek için sapphire 280 dualx alırdım.

ben örnek verdim sadece AMD Nvidia'ya göre dahamı kaltiesiz ürün üretiyor ki daha ucuz oluyor ve özellikleri daha iyi oluyor ?
    bende dediğiniz modeli düşünüyorum ama gtx760 önerende var anlamıyorum hem bit hem gb açısından r9 280 önde neye göre söylüyorlar bunu ?
  • şahsen kalitesiz olduğunu sanmıyorum hep asus aldım hiç sorun yaşamadım nvidia'nında üst düzey bir kartını alamadım ama bir dahaki sefere nvidia toplayıp bizzat deneyeceğim nvidia intel her zaman pahalı olmuştur amd olmasa mevcut fiyatının 3 katına satardı sanırım

nvidia driver desteği filan daha güzel gibi amd'de tek tek oyunları optimize ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Mayıs 2014; 19:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

şahsen kalitesiz olduğunu sanmıyorum hep asus aldım hiç sorun yaşamadım nvidia'nında üst düzey bir kartını alamadım ama bir dahaki sefere nvidia toplayıp bizzat deneyeceğim nvidia intel her zaman pahalı olmuştur amd olmasa mevcut fiyatının 3 katına satardı sanırım

nvidia driver desteği filan daha güzel gibi amd'de tek tek oyunları optimize ediyor

baya saçma bir iş nvidia deli gibi kar ediyor yada AMD'nin eksik yönü var
    Kafama takılmıştı cevabımı az çok aldım teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.