Şimdi Ara

INTEL 240GB 335 Serisi SDD 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/intel-ssdsc2ct240a4k592297-240gb-335-serisi-sata-30-ssd-%28500mb-okuma--450mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=63059

şans eseri gezerken gördüm bu gece yarısı biticek sanırım indirim (günün fırsatı). bu modeli bir haftadır hepsiburadan takip ediyordum orda şu an indirimle 447 lira 50 lirada çekim vardı 500 lira üstü çek kampanyası yaparsa hemen atlıycaktım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=114814&Productid=bd303259

birde bu anakartta indirim olduğunu düşünüyorum ama takdir sizin.
    ASUS P8Z77-V LX Intel Z77 225 lira

• 200 liradan satılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

200 liradan satılmıştı

Abartmamak lazım... Hatalı fiyat olduğunu sen de biliyorsun... Şu an için 400 iyi fiyat...
  • bildiğim kadarıyla 200 liradan değil 247 liradan satılmıştı. sonrasında vatan para birimini $ yerine tl yazdığı için göndermemişti (ilk 30 kişi hariç sanırım) ve diğerleride hâlâ hakem heyetiyle uğraşıyor.
    vatanla bi ortaklığım yok bilindiği üzere ama axessle 10 taksit aldım 40*10 şeklinde kargo ücretsiz 20 lirada puan geldi 380e malettim. sizin 200 liraya 120lik modelini satan yer varmı acaba şu an?

düzen:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 16 Nisan 2013; 21:36:27 >
  • Ben memoright maxima almıştım 2 gün önce. Dün kargoya vermişler, yarın kargo elimde. 385'e (6 taksit) mal oldu. Peşin alanlara 376 lira. Aynı para olsaydı birazcık daha yavaş olduğunu bilsem de intel tercih ederdim açıkçası. İnşallah sorun çıkmaz. Yine de haber için teşekkürler.

http://www.incehesap.com/240-gb-ssd-disk-fiyati-21990/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 16 Nisan 2013; 22:23:00 >
  • 246.62 TL ye satılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

200 liradan satılmıştı

Abartmamak lazım... Hatalı fiyat olduğunu sen de biliyorsun... Şu an için 400 iyi fiyat...

247 tl ye vatandan almıştım bana gönderdiler..o yüzden fiyat bana fazla tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben memoright maxima almıştım 2 gün önce. Dün kargoya vermişler, yarın kargo elimde. 385'e (6 taksit) mal oldu. Peşin alanlara 376 lira. Aynı para olsaydı birazcık daha yavaş olduğunu bilsem de intel tercih ederdim açıkçası. İnşallah sorun çıkmaz. Yine de haber için teşekkürler.

http://www.incehesap.com/240-gb-ssd-disk-fiyati-21990/

hayırlı olsun hocam bende de ftm plus senkron modeli var 120 lik ve çok memnunum siz eğer hddden buna geçtiyseniz çok çok çok fark göreceksiniz ve verdiğiniz parayı sonuna kadar helal edeceksiniz

ben şuan 500gb ssd fiyatlarının istediğim seviyeye inmesini bekliyorum

• Bana hediye edildiği için 247 tl bile olsa fazla gelirdi
  • quote:

quote:

200 liradan satılmıştı

O zaman senin de fiyatın hatalı olmadığını biliyor olman lazım, Vatan sonradan 30 adet limit vardı limit aşıldı yalanına başvurdu ki öyle bir şey yoktu, haklı olarak bu olayla hala uğraşan forumdaşlar varken olayı başka türlü göstermemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

quote:

200 liradan satılmıştı

O zaman senin de fiyatın hatalı olmadığını biliyor olman lazım, Vatan sonradan 30 adet limit vardı limit aşıldı yalanına başvurdu ki öyle bir şey yoktu, haklı olarak bu olayla hala uğraşan forumdaşlar varken olayı başka türlü göstermemek lazım.

hocam demek istediğinizi tam anlayamadım vatanın 247 liralık fiyatının hatalı olmadığını normal olduğunu söylüyorsunuz ama (fiyat hatalı olduğu için ve yapılacak bişey olmadığı için) 30 adetle sınırlandırıldığını belirtiyorsunuz. olayı başka türlü göstermek nasıl oluyor?
    yanlış anlaşılmasın amacım tartışmak değilde bi ürün haspel kader bi şekilde yarı fiyatına satıldı diye birdaha o seviyeye gelmeden alınmazmı.

ayrıca piyasayı daha iyi takip eden arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum 380 liraya kargo dahil 10 taksit önümüzdeki 3/6 aylık süre için görülebilecek en iyi fiyatlardan değil derseniz iptal edicem siparişi.
    unutmadan paraf kart geldi 2 gün önce %25 ilk ekstre indirimim ve henüz gününü tanımlamadığım %5 paraf günüm var onu kullanırsam(peşinde) 280e malolucak yanlış hesaplamadıysam?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

quote:

200 liradan satılmıştı

bu yaklasim ancak ihtiyaci olmadigi halde urun alanlar icin gecerli olabilir. ihtiyacin varsa, o anki en dusuk fiyat sicaktir. isteyen 270 tl den alabiliyormus gibi davranmayin. o fiyata yakin zamanda dusmeyecek, belki urunun 1. eli hicbir zaman o fiyattan satilmayacak (bazi teknoljiler ucuzlamak yerine malum sadece ortadan kalkiyor)

• Yanlış fiyatlandırmayı abartıp bir de göndermedi diye mahkemeye başvuranları mazur görmüyorum... Neden yaptın diyecek değilim ama uygun görmem de mümkün değil...
  • Fiyatlarda gevşemeyi uzun zamandır bekliyordum. Sonunda başladı. Sabırsızlanıyorum ama sanki biraz daha gideri var gibi bu düşüşün. En başta Samsung ssd ler girmeye başladı Türkiye piyasasına. Performansına göre oldukça iyi fiyatları var. İnşallah rekabet ucuzlamayı getirir de yurt dışı fiyatlarına benzer rakamları görürüz artık.
  • quote:

Yanlış fiyatlandırmayı abartıp bir de göndermedi diye mahkemeye başvuranları mazur görmüyorum... Neden yaptın diyecek değilim ama uygun görmem de mümkün değil...

Hatalı fiyatsa kimseye göndermeyecekti o zaman ilk 30 kişiye gönderdiğine göre hatalı fiyat değildi kendilerince
  • quote:

Yanlış fiyatlandırmayı abartıp bir de göndermedi diye mahkemeye başvuranları mazur görmüyorum... Neden yaptın diyecek değilim ama uygun görmem de mümkün değil...

Sen görme arkadaşım
    Adalet görür zaten...
  • Adaletin de nasıl göreceğini göreceğiz...
  • Fiyatlarda hiç de gevşeme yok. yurtdışında 200 dolardan başlıyor 240 Gb lık modeller. Eğer bir indirim olacaksa önce yurt dışı fiyatları düşer.
    Daha da ucuzlamaz. Alacak arkadaşlar elini çabuk tutsun.Bunlar neredeyse geliş fiyatları.
    Ben 2012 mayısta sandisk 240 extreme yi 575 Tl ye almıştım.
  • quote:

Vatanbilgisayar çalışanımısınız ? Bu konularda otoritemisiniz ? Tüketici Hakları konusunda bilgi sahibimisiniz ?
  • Geçen yıl Ramazan Ayında Kliksa fiyat hatalandırması yapınca 270 liralık Sandisk 120GB Extremi' i 140 liraya sayın almıştım.
    Ama firma hiç itiraz etmeden kargoyu 3 günde teslim etti.
    Kliksa' nın bu olgunluğunu yapabilen olmadı henüz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.