< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
INTEL 14-13-12. Nesil İşlemciler [ANA KONU] | [PCIE5-DDR5-DDR4-LGA1700] (258. sayfa)

-
-
-
Teşekkürler hocam. 6600 MHz ile sıkıntı çıkarmaz herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2x16 olarak kullanacak hocam dün indirim vardı bugün bitmiş indirim olunca aldırırım artık.
Hocam siz kaç ns latency alıyorsunuz?
-
12400 işlemci gecikme 72
Xpc dd5 5 ler 3800 olmustu. . ram leri yeni aldım yoksa kampanyaya yetiştirdim
Ben gskill aldırdım hocam 6600 5000 liraya anakart işlemci ve güç kaynağı kaldı.
Refresh yenilenmiş demek sanırım nereden anlıyoruz anakartın refresh olup olmadığını.
4 dim sorun olmadığını nereden anlıyorsunuz oyunlardanmı.
-
technopat sosyal
FPS Değerlerini Yükseltme: MSI Memory Extension Mode ile Oyun Performansında %6 Artışhttps://www.technopat.net/sosyal/konu/fps-degerlerini-yuekseltme-msi-memory-extension-mode-ile-oyun-performansinda-6-artis.2938747/#post-22960912 -
Hangi firmadan aldınız anakartı.
-
-
şöyle güzel bir cbr23 eklede bakalım cpuya soğuyor mu 14900k/kf. neyse artık şu saab ı sat son sahibi olma yolunda ilerliyorsun
mevcut işlemcimde e corelar kötü ama p106 ve mc83. cpu 8400 ram stabil olunca çok dert etmedim KS çıkana kadar beklerim diye ama şöyle p core 110+, mc 83+ denk gelirsede altını üstünü bir konuşuruz
-
o anakartta mc spyi göstermiyordu dimi. Bu arada maşallah işlemciye 🧿 pcorelar ateş ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X