Şimdi Ara

İntegralde takıldım kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm konuları hallettim, eksik gedik hiçbir şey yok. Bi tek şu integral kaldı. Temelim yokken direk behzattan başladım, her şeyi daha da çorba etti. Hocalarageldike bakayım dedim onlar da ne bileyim çok bebe işi anlatıyor gibi hissediyorum. Bu konuyu halledilmem gerekiyor, en azından 2-3 soru yapabilecek kıvama gelmem gerek

• Hocalara geldikten izliyorum da bebe işi falan değil. Tam tersi çok zor sorular da çözüyorlar. Bazen beynim almiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integralinde zorluğu var hocam prolaşmak için çok zaman istiyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

integralinde zorluğu var hocam prolaşmak için çok zaman istiyor bence

Sen hallettin mi hocam, nerden çalıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Hocalara geldikten izliyorum da bebe işi falan değil. Tam tersi çok zor sorular da çözüyorlar. Bazen beynim almiyor

Soruların zorluğundan değil hocam ya, anlatış biçimlerini sevmiyorum. Ne bileyim adam orda integral çözerken yandaki adam abuk subuk hareketler yapıyor, birbirlerine laf sokuyorlar falan. Ciddiyet sıfır ben de hiç sevmiyorum öyle
  • Pirumar kullanıcısına yanıt
    hocam ne yapıcaksın laf sokmayı max raşit bey 15sn dalmıştır 15 sn ileri sarıp devam et yada şaka yapmıyorum git şenoldan 2 saatte dinle konuyu çok azda olsa kafanda şekillensin sonra behzat yada hg den dinle bide fasikül çöz tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.