Bildirim
İntegralde alan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardım arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse integralde alan yapamıyor mu yani?
hangi kısmı anlamıyorsun mesela aslında normal belirli integral gibi -
Hocam hangi doğru üstte hangi doğru altta veya y ye göremi x e göremi alan bulsak bu gibi sorunlar.Ama en baştan bi dinlesem hiçbirşey kaybetmem diye düşünüyorum şöyle güzel soru çozen bı adam var mı YouTube da?
.
behzat iyi anlatmış 10tl ver bence sıkıntılı konu -
Şimdi mehmet emin taşçıoğlu var sorular ve çözümler efsane , engin hoja nın integralde alan diye videoları var , teknofem deki hoca var.Bu üçü çok kaliteli diye düşünüyorum . Yine de anlamadığın yerleri buraya falan at mantığını kavrarsan belirsiz integralden daha kolay diyebilirim -
Hocam alan başlığı integralin en kolay yeri onu yapamıyorsan asıl integral almada vs. sıkıntı olmasın?Veya ötf bilgisi gerektiren sorular sıkıntılıysa önce orayı halledebilirsin. -
Hocam diğer integralin diğer konularını hallettim ama alanda sıkıntım var nedense.Dediğim gibi mesela hangisi üstte hangisi altta onu anlayamıyorum veya y ye göremi integral alayım yoksa x e göre mi?Açıkcası biraz soru görmem lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: grandout
Hocam diğer integralin diğer konularını hallettim ama alanda sıkıntım var nedense.Dediğim gibi mesela hangisi üstte hangisi altta onu anlayamıyorum veya y ye göremi integral alayım yoksa x e göre mi?Açıkcası biraz soru görmem lazım.
Hocam sen öyle diyince ben mi çok kolay sorular çözdüm acaba diye düşündüm açıkçası hangisi üstte altta anlayamadığın 1-2 örneği atabilir misin -
Hocam bugün müsait değilim yarin atayım mesaj muhtemelen sorun bende :).Okyanustanda bı cozeyim.belki birşeyler ogreniriz
Aynı durumdayız hocam ya. Alana gelene kadarher şeyi takır takır yapıyordum. Benim geo problemim var biraz. Ama integralde alan en kolayıysa integral kolay bir konu oluyor o zaman burda öyle diyenleri anlamadım :D
Hocam pek geo bilgisi istemiyor sanki yanş en fazla daire ile çemberin alanı.Bence de integralde alan biraz daha zor işin içine eğri giriyor doğru giriyor çizim giriyor vs. vs.
@150netyapiyorumcokmukotu hocam linkini attım sorunun.
http://i.hizliresim.com/ojm4km.jpg -
CEYHUN HOCA'yı öneriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: grandout
Hocam pek geo bilgisi istemiyor sanki yanş en fazla daire ile çemberin alanı.Bence de integralde alan biraz daha zor işin içine eğri giriyor doğru giriyor çizim giriyor vs. vs.
@150netyapiyorumcokmukotu hocam linkini attım sorunun.
http://i.hizliresim.com/ojm4km.jpg
hocam kağıda yazmadım ama denklemleri f(y)=x şeklinde yazıp eşitleyince y=4 te kesişiyorlar fakat e değeri 2,7... diye giden bişey olması lazım buna rağmen kesiştikleri yerin daha üstüne çizmiş y=e doğrusunu.Ben de gg oldum biri aydınlatırsa sevinirim
-
-
Bende aynı şekilde düşünmüştüm o yüzden hiç uğraşmadım :) -
Kesinlikle teknofem
Behsata ön yargılıydım ama işime yaradı integrali sonra apotemi integralle de tam bitirdim bunları öneririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X