dershanede yeni başladık konuya benim de integral hakkında bilgim 0. youtube uzerinden de ilerlemek istiyorum önerdiğiniz hoca var mıdır |
Bildirim
dershanede yeni başladık konuya benim de integral hakkında bilgim 0. youtube uzerinden de ilerlemek istiyorum önerdiğiniz hoca var mıdır |
bilgin 0 ise bıyıklı matematik gayet iyi |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
süre olarak bıyıklıyla arasında nerdeyse 2 kat falan var.Tek atölyeden dinlesem yeterli olur mu sizce? |
eyüpbden çalış LTİ videoları direk nokta atışı diferansiyel kavramını anlamazsan mert hocadan dinle |
hocam bu playlist 2018-2019 müfredatına göreymiş, müfredat olarak fark var mıdır acaba integralde? İntegral konularını barındıran bu oynatma listesindeki tüm içerikler, 2018 - 2019 ÖSYM müfredatına uygun şekilde hazırlanmıştır. https://www.youtube.com/playlist?list=PLlgQuicplm8vzaIaptKRNzkna8gxWfF4B |
bende arada kaldım. bıyıklı çok soru çözüyor. ama ben büyük ihtimal atölyeden dinleyip apotemi fasikülünden ilerlerim. konu eskiğim çok iken soru çözüm izleyebileceğimi sanmıyorum. |
tamamdır sagolun |
sanırım bende öyle yapıcam bıyıklı on numara ama aradaki süre azımsanmayacak değil |