Şimdi Ara

İntegral Çözümlü Soru Ricası [BULUNDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dönem ödevimi bugün bitirmem lazım. integral ile alan ve hacim bulma ile ilgili yaklaşık 20 tane soruya ihtiyacım var. çözümlü olması gerekiyor. ben elimdeki kitaplardan falan yazdım biraz. ama kalmadı yazılabilecek soru. eğer elinde konuyla ilgili soru olan varsa yazılar okunacak şekilde resim çekip/tarayıp gönderebilirseniz benim için çok iyi olur.

yardımcı olacak arkadaşlar vardır tahminim. şimdiden teşekkür ediyorum o arkadaşlara. bu arada internette de aradım biraz ama aynı yere yönlendiriyor baktığım siteler. orda da link silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 28 Nisan 2009; 22:21:53 >

• yukarı
  • Konu Dışı'ndaki 325 online üyeden ÖSS'ye hazırlanan bir ben varmışım heralde. Tekrar teşekkürler.
  • fem kitabından soruların senin açından bir sakıncası yoksa 15-20dakikaya ayarlarım soruları...
  • sana çok güzel 3 katlı integral ile hacim bulma soruları yazabilirim çalışma notlarımdan

gerek karteyzen koordinat sisteminde, gerek silindirik koordinat sisteminde, gerek küresel koordinat sisteminde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

sana çok güzel 3 katlı integral ile hacim bulma soruları yazabilirim çalışma notlarımdan

gerek karteyzen koordinat sisteminde, gerek silindirik koordinat sisteminde, gerek küresel koordinat sisteminde

hata bide jacobian falan koy,kartezyenden silindiriğe ordan polara geçelim eğlence olsun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

fem kitabından soruların senin açından bir sakıncası yoksa 15-20dakikaya ayarlarım soruları...

yok kardeşim. ayarlayabilirsen çok iyi olur benim için.

@MoriKalina
    Yavaş gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

Orjinalden alıntı: MoriKalina

sana çok güzel 3 katlı integral ile hacim bulma soruları yazabilirim çalışma notlarımdan

hata bide jacobian falan koy,kartezyenden silindiriğe ordan polara geçelim eğlence olsun:)

evet jacop abimizide unutmamak lazım
    ulan kim bulmuş bunları bi elime geçirirsem varya

@Kivanc1Mac

abi şimdiden öğren sonra rahat edersin ünide

• pm
  • Gönderdim
  • Aldım. Teşekkür ediyorum burdan da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.